نایب رئیس اتاق کرمان: ستاد تحول گردشگری استان تشکیل شود

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1843

نایب رئیس اتاق کرمان: ستاد تحول گردشگری استان تشکیل شود
نایب رئیس اتاق کرمان در نشست استاندار کرمان با اعضای هیات نمایندگان گفت: حال گردشگری کرمان خوب نیست و مشکلات متعددی دارد راهکار رفع مشکلات، تشکیل ستاد تحول گردشگری استان است؛ این ستاد باید به ریاست استاندار تشکیل شود و ماهانه جلسه داشته باشد تا با برنامه‌ای چهار ساله بتوانیم اهداف را پیگیری کنیم.
به گزارش کرمان‌نو به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، محمدعلی طالبی، در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق کرمان افزود: برای توسعه استان نقشه راه مشخصی وجود ندارد به همین دلیل سند تحرک بخشی استان کرمان در حال تدوین است و از نظرات اتاق کرمان در این مسیر استفاده می کنیم.
او با استقبال از پیشنهاد اتاق برای ایجاد ستاد تحول گردشگری استان، گفت: از برنامه های مسئولیت اجتماعی اتاق کرمان در استان به ویژه در ساخت مدارس تشکر می کنیم. طالبی اضافه کرد: همچنین مسئولیت های اجتماعی معادن در استان باید هدفمند شوند و امیدواریم اقدامات خوبی در این زمینه رقم بخورد.
استاندار کرمان برای حل مشکلات پسته و همچنین بازگشت سهم معادن استان از حقوق دولتی، قول پیگیری داد و افزود: توسعه متوازن استان نکته مهمی است که در این نشست مورد توجه قرار گرفت و امیدواریم برنامه های استان در راستای رفع توسعه نامتوازن باشد.
او با بیان اینکه به دنبال محقق شدن زنجیره کامل تولید فولاد و مس در استان هستیم، در بخش دیگری اظهار کرد: درخواست داریم آموزش کارشناسان ادارات با جدیت پیگیری و فرایند صدور مجوزها تسهیل شود.
تشکیل اتحادیه خیریه در کرمان ضروری است
رئیس اتاق کرمان در ادامه این نشست به مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان اشاره کرد و گفت: کار خیر در کرمان سامان نداشته و به صورت متفرقه و تکراری است؛ بنابراین درخواست داریم برای راهبری کار خیر در کرمان اتحادیه خیریه تشکیل شود تا با یک نقشه راه و تشخیص اولویت ها بتوانیم فعالیت های خیر را ساماندهی کنیم.
سیدمهدی طبیب زاده، با بیان اینکه کار خیر در کارآفرینی مشاهده می شود که نمونه آن احداث دانشگاه توسط مرحوم افضلی پور است، افزود: در اتاق کرمان نیز با این موضوع مواجه هستیم و همه اعضای هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق کرمان در کار خیر نقش داشته دارند.
پیشبرد استان براساس نقشه راه مشخص باشد
رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر هیچ نقشه راهی برای پیشبرد استان نداریم و همه به صورت جزیره ای کار می کنند، گفت: با توجه به اینکه ظرفیت های بالایی در استان وجود دارد، استانداری می تواند محوریت ایجاد نقشه راه باشد.
محمدعلی محمدمیرزائیان، با اشاره به تولید۵۰ درصد از پسته ایران در کرمان، اظهار کرد: خرما، مس، فولاد، زعفران، محصولات گلخانه ای و گیاهان دارویی از ظرفیت های استان کرمان هستند که باید نقشه راهی برای آنها داشت و برای حمل و نقل محصول در آینده اقداماتی انجام داد.
ستاد تحول گردشگری استان تشکیل شود
نایب رئیس اتاق کرمان نیز بیان کرد: حال گردشگری کرمان خوب نیست و مشکلات متعددی دارد که عدم اطلاع مدیران از اهمیت گردشگری در توسعه پایدار، نبود مدیر کارآمد، ضعف در بازاریابی، مشکلات زیرساختی، محدودیت های فرهنگی اجتماعی، عدم احساس امنیت مسافر، عدم حمایت دولت از سرمایه گذاران و عدم هماهنگی بین دستگاه های اجرایی از جمله این مشکلات است.
محمدرضا بهرامی، راهکار رفع مشکلات گردشگری در کرمان را تشکیل ستاد تحول گردشگری استان دانست و گفت: این ستاد باید به ریاست استاندار تشکیل شود و حداقل ماهانه یک جلسه داشته باشد تا با برنامه ای چهار ساله بتوانیم اهداف را پیگیری کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 1
  • امروز: 384
  • دیروز: 157
  • هفته: 1,795
  • ماه: 16,813
  • سال: 74,832