دردسرهای طرح کدینگ برای تاکسی تلفنی‌های قلعه‌گنج. فرماندار قلعه‌گنج:‌ نیمی از نازل‌های سوخت خراب است

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1351

دردسرهای طرح کدینگ برای تاکسی تلفنی‌های قلعه‌گنج. فرماندار قلعه‌گنج:‌ نیمی از نازل‌های سوخت خراب است

تعدادی از رانندگان تاکسی تلفنی در قلعه‌گنج کرمان برای دومین بار طی چند روز اخیر به منظور بیان مشکلات مربوط به حضور طولانی‌مدت خود در صف‌ جایگاه‌های عرضه سوخت روز سه‌شنبه مقابل فرمانداری این شهرستان حاضر شدند.

به گزارش ایرنا هفته گذشته نیز تعدادی از این رانندگان مقابل فرمانداری قلعه گنج حضور یافتند و درخواست حل مشکل را داشتند.

براساس آمارها حدود ۱۲۰ راننده تاکسی تلفنی یا آژانس در شهر قلعه گنج مشغول به فعالیت هستند.

یکی از این رانندگان گفت: راننده تاکسی تنها وقتی می‌تواند درآمدی داشته باشد که کار کند و این شرایط کار کردن را برای ما محدود و سخت کرده و بر زندگی ما تاثیر گذاشته است.

دیناری با اشاره به اینکه در روز سه تا چهار ساعت در صف بنزین است گفت: سئوال ما این است که چرا بنزین در این شهر کم است، ما هم به قاچاق بنزین معترض هستیم اما متاسفانه هیچ نظارتی برای کنترل این مساله وجود ندارد و تنها راه حل را محدودیت کارت‌ها یا توزیع سوخت دیده اند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج هم با اشاره به اثر قاچاق سوخت بر صف‌های طولانی  گفت: وجود کارت‌های غیر بومی به ویژه از کرمان، بندرعباس و میناب در قلعه گنج موجب افزایش سوخت‌گیری و طولانی شدن صف در جایگاه‌های سوخت شده است.

محمد فلاح کهن افزود: حدود نیمی از نازل‌های جایگاه های سوخت خراب است که امکان سوخت گیری سریع‌تر را غیرممکن می‌سازد و موجب افزایش صف می‌شود.

او با بیان اینکه تانکرهای حامل سوخت نیز به موقع به جایگاه‌ها نمی‌رسند ادامه داد: در برخی جایگاه‌ها نازل‌های گازوئیل و بنزین از هم جدا نیست و حضور خودروهای سنگین موجب ترافیک و افزایش صف می‌شود.

به گفته فرماندار قلعه گنج ۱۰ جایگاه توزیع سوخت در قلعه گنج وجود دارد که ۹ جایگاه فعال است و یک جایگاه به دلیل مشکل سیستمی از مرکز، قادر به توزیع سوخت نیست.

طولانی شدن صف‌ها مقابل جایگاه‌های عرضه سوخت در جنوب و شرق استان کرمان در حالی است که از یک سو مقابله با قاچاق سوخت ضرورت دارد و از سوی دیگر نباید زمینه زحمت و دردسر شهروندان فراهم شود.

به منظور مقابله با مشکل قاچاق سوخت طی ماه‌های اخیر محدودیت‌هایی برای عرضه روزانه از کارت‌های سوخت ایجاد شده و این در حالی است که مسئولان می‌گویند کارت های آزاد جایگاه‌ها از جمله منفذهای مهم است که به همین علت استفاده از این نوع کارت‌ها در جنوب و شرق کرمان از ساعت ۲۲ تا ۶ بامداد ممنوع شده است.

 

اقدامات دیگری همچون پایش خودروهایی که به صورت مکرر برای سوخت گیری اقدام می‌کنند از طریق دوربین نیز در دستور کار قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :