نماینده مجلس:
بانکها به جای بانکداری بنگاهداری میکنند
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: بانکها به شکل گسترده به جای بانکداری، بنگاهداری کرده و با تولید و بخشهای مولد همراهی نمیکنند. به گفته سید مرتضی حسینی، از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانه خالی حدود یک میلیون و چهارصد دستگاه آن به بانکها تعلق دارد و حدود ۹۵ درصد پاساژها و مالها و مراکز تجاری توسط شرکتهای وابسته به بانکها ساخته میشود.
نماینده مردم میانه در مجلس یازدهم با تاکید بر مبارزه با مافیای واردات و قاچاق در دولت سیزدهم تاکید کرد: سالهاست که بانکها به صورت گسترده به جای بانکداری، بنگاه داری کرده و با تولید و بخشهای مولد همراهی نمیکنند. پول بی پشتوانه خلق کرده و به شدت بورس بازی میکنند. طبق آمارهای اعلام شده از یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانه خالی حدود یک میلیون و چهار صد دستگاه آن به بانکها تعلق دارد و حدود ۹۵ درصد پاساژها و مالها و مراکز تجاری توسط شرکتهای وابسته به بانکها ساخته میشود و باید نظام بانکی و پولی کشور یک بار برای همیشه اصلاح شود.
حسینی در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: در شعارهای دولت مساله مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده است. چرا که اگر ما به معنی واقعی کلمه میخواهیم کنار مردم باشیم باید بیامان با فساد و مفسد مبارزه کنیم.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی، افزود: بسترهای فساد در قوه مجریه تشکیل میشود. فرارهای مالیاتی، انحصارهای بی بدیل، سوء استفاده از ارز ترجیحی، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و امثال اینها، فسادهایی است که باید با پیگیری، برنامه و همت با آن مبارزه شود.
وی، کشور را نیازمند بازنگری در انقلاب اداری عنوان کرد و گفت: از نظر گزینش و چینش مدیران باید آن دسته از عناصر و مدیرانی که در به وجود آمدن وضع موجود سهیم و شریک بودند، از چرخه تصمیمسازی، تصمیم گیری و اجرایی کنار گذاشته شوند.