مهندس ایمان عتیقی، مدیر عامل شرکت گلگهر در محضر رهبر انقلاب :
جسارت را به مدیران کشور برگردانیم
رهبر معظم انقلاب معتقد است که آینده کشور باید به سمت صنعتی شدن برود. ایشان در دیدار با تولید کنندگان کشور اگرچه دانش بنیان و فناورانه کردن کشاورزی را ضروری دانستند، اما این را هم اضافه کردند که « کشت گلخانهای قابل توجه است اما با آن نمیتوان کشور را اداره کرد»ایشان همچنین در این جلسه از افزایش دو برابری قیمت لوازم خانگی و قیمت خودرو گلایه کردند. ایشان در مورد افزایش قیمت لوازم خانگی گفتند:« با وجود حمایتهایی که از این تولیدکنندگان شد اما گفته میشود برخی محصولات آنها تا دو برابر افزایش قیمت داشته که نباید اینگونه باشد.»
به گزارش ایسنا، حضرت آیتالله خامنهای، با تأکید بر اینکه اطلاع مردم از موفقیتهای فعالان اقتصادی از زبان خود این افراد، برای مقابله با جنگ روانی دشمن مفید است، گفتند: البته اگر در این ۱۰ سال مسئولان با تولیدکنندگان همراهی بیشتری می کردند، آسیبها کمتر، و موفقیتها بیشتر میشد.
رهبر انقلاب، تولید را «جهاد» خواندند و افزودند: ایستادگی تولیدکنندگان در مقابل حمله به اقتصاد و تلاش دشمن برای ممانعت از فروش نفت و گاز، قطع منابع ارزی و برنامهریزی برای مسدودسازی مبادلات خارجی ایران، در واقع جهاد و از بزرگترین عبادتها است.
ایشان با تأکید بر اینکه طراحیهای دشمن برای فتح سنگر تولید با شکست مواجه شد، خاطرنشان کردند: در این تهاجم به اقتصاد کشور، در معیشت مردم مشکلاتی بهوجود آمد اما تولید به زانو درنیامد و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا چند روز پیش صراحتاً اعلام کرد که سیاست فشار حداکثری به شکست خفّتبار آمریکا منجر شد.
رهبر انقلاب گفتند: آنها فروپاشی اقتصادیِ به خیال خودشان چند ماهه را زمینهای برای تحقق مقاصد سیاسیِ شوم می دانستند اما پس از ده سال، سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله پابرجا است که تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بهعنوان افسران و کارگران بهعنوان رزمندگان این جهاد مقدس، شریک و عامل اصلی این افتخار هستند.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: همانگونه که سال گذشته اعلام شد اقتصاد کشور برای عبور از مشکلات و آسیب ندیدن در مقابل تکانههای داخلی و خارجی، نیازمند جهش تولید است زیرا جهش تولید با بهبود شاخصهای اقتصادی همچون اشتغال پایدار، رونق صادرات، درآمد ارزی و کاهش نرخ تورم را به دنبال دارد و استقلال اقتصادی را که ضامن عزت و امنیت ملی و افزایش اعتماد بهنفس ملی است، به دنبال میآورد.
رهبر انقلاب با یادآوری سخنان همه صاحبنظران داخلی و خارجی درباره ظرفیتهای فراوان و امکانات گسترده ایران گفتند: اگر مدیران کارآمد، پرتلاش و دلسوز از این ظرفیتها استفاده صحیح کنند، یقیناً وضع چندین برابر متفاوت خواهد شد.
جسارت را به مدیران کشور برگردانیم
جمعی از تولیدکنندگان کشور و مسئولین اقتصادی و صنعتی امروز با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب دیدار کردند. در این دیدار مهندس ایمان عتیقی، مدیر عامل شرکت گلگهر به نمایندگی از شرکتهای معدنی و صنعتی کشور به ایراد سخنرانی پرداخت.
در این مراسم که به صورت آنلاین در سالن اجتماعات مجتمع گلگهر با حضور مسئولین شهرستان، مدیران شرکتهای منطقه گلگهر و نمایندگان کارگران و کارکنان منطقه نیز پخش میشد، رهبر معظم انقلاب کارآفرینان و فعالان اقتصادی را افسران، و کارگران را رزمندگان با اخلاص و با صفای دفاع مقدس در مقابل جنگ اقتصادی با امریکا خواندند و گفتند: مسئولان پرتلاش با «ایجاد سند نقشه راهبردی صنعتی» و «مدیریت، هدایت، نظارت و حمایت از تولید» مسیر کاهش و رفع آسیبها و «شتاب گرفتن تولید، اشتغال و پیشرفت کشور» را با تلاش بیشتر ادامه دهند تا آثار این روند در زندگی مردم نمایان شود.
حضرت آیتالله خامنهای، توجه مسئولان دولتی را به نکاتی که تولیدکنندگان و صنعتگران در دیدار امروز بیان کردند ضروری دانستند و با تأکید بر اینکه اطلاع مردم از موفقیتهای فعالان اقتصادی از زبان خود این افراد، برای مقابله با جنگ روانی دشمن مفید است، افزودند: البته اگر در این ۱۰ سال مسئولان با تولیدکنندگان همراهی بیشتری می کردند، آسیبها کمتر، و موفقیتها بیشتر میشد.
رهبر انقلاب، تولید را «جهاد» خواندند و گفتند: ایستادگی تولیدکنندگان در مقابل حمله به اقتصاد و تلاش دشمن برای ممانعت از فروش نفت و گاز، قطع منابع ارزی و برنامهریزی برای مسدودسازی مبادلات خارجی ایران، در واقع جهاد و از بزرگترین عبادتها است.
مهندس ایمان عتیقی مدیرعامل شرکت گلگهر در این جلسه و در محضر مقام معظم رهبری گفت: یکی از معیارهای مقاومسازی اقتصادی، پیچیدگی اقتصاد است که بر دو عامل تنوع محصول و پیچیدگی محصولات استوار است. در جهت خنثیسازی تحریمها، راهی که میتوان از آن بهرهمند شد، پیچیدگی اقتصاد است.
وی افزود: معدن با تنوع محصول در کنار نفت میتواند تکمیل کننده و مقاومساز اقتصاد ایران باشد.
عتیقی ادامه داد: یکی از مهمترین دلایلی که باعث کمرنگ شدن ایفای نقش معادن در کشور شده، نداشتن سیستم جامع اکتشافی است. در این زمینه باید فکری کرد، راهی ساخت و سیاستی نوشت. از نظر بنده و کارشناسان علاوه بر تکمیل زنجیره محصولات معدنی، اکتشاف نقش بسیار مهمی دارد.
مدیر عامل گلگهر گفت: خوشبختانه امروز با رویکرد خوب دولت و همچنین تعامل وزارت صنعت، معدن، تجارت و بنگاههای اقتصادی، همدلی سازندهای بین بنگاههای اقتصادی کشور به وجود آمده است. که از جمله به ایمیدرو، فولاد مبارکه،شرکت ملی صنایع مس ایران، چادرملو، سرمایهگذاری امید، توسعه معادن و فلزات و گلگهر سیرجان اشاره کرد که این شرکتها را در دولت پیشرانان اقتصاد ملی خواندهاند.
عتیقی افزود: از جمله دستاوردهای این شرکتها برنامهریزی جهت سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد یورو طی پنج سال آینده است که بخش عمده این پروژهها تا پایان امسال آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: اگر به مجموعه شرکتهای اقتصادی اعتماد شود و ابرپروژههای اقتصادی کشور به این شرکتها سپرده شود، این شرکتها میتوانند به عنوان لوکوموتیو اقتصاد ایران، چرخ صنایع کوچک را به حرکت در آورده و باعث شکوفایی بخش مهمی از اقتصاد ایران بشوند.
عتیقی در خطاب به مقام معظم رهبری اظهار داشت: در گروه شرکت های گلگهر بیش از ۲۵ هزار نفر از کارگران و مهندسان و همچنین مدیران گذشته با روحیه جهادی،انگیزه جوانی و کار تیمی با میانگین سنی ۳۸ سال در دل کویر، باورهای خود را نمایان کردهاند.
وی افزود: گلگهر به عنوان افتخار نظام که تمامی مسیر رشد و پیشرفت خود را در دوران انقلاب اسلامی طی کرده است، اولین منطقهای است که زنجیره کامل فولاد اعم از اکتشاف، استخراج، تولید کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمش و در آینده ورق را در دل خود جای داده است که این تنوع محصول در خاورمیانه بینظیر است.
عتیقی گفت: شرکت گلگهر به عنوان پنجمین شرکت بورسی ایران با نماد کگل از رشد خوبی برخوردار بوده و از ابتدای امسال بازدهی پنجاه درصدی را تجربه کرده است که با مقایسه شاخصها و سایر نمادهای دیگر جزو شرکتهای پیشرو در این زمینه است.
وی افزود: استراتژی آینده گلگهر، بر پایه شش محور و با تنوع بیش از ده محصول براساس نیازهای اقتصادی کشور در حوزه معادن در نظر گرفته شده است.
مدیر عامل گلگهر گفت: رهبری مهربان همه این کارها محقق نخواهد شد مگر با لطف خداوند، کمک دولت مردمی، وزارت محترم صمت،عزم جدی همکاران جوانم و مهمتر از همه حمایت پدرانه حضرت عالی از شرکت گلگهر و شرکتهای بزرگ جهت ایفای نقش اقتصادی آنها.
مهندس عتیقی افزود: درخواستی مکتوب خدمتتان ارائه میشود تا در صورت صلاحدید دستور فرمایید کار گروهی با اختیارات ویژه و فراقوهای، جهت حل مشکلات اکتشافات و تعیین مسیر راه شود. همچنین واگذاری پهنه معدن ۳ جنوبی گلگهر جهت ثبات تولید به کنسرسیوم گلگهر و گهر زمین با سرعت بیشتری صورت پذیرد.
وی با تاکید بر اینکه ما مدیران گام دوم وظیفه داریم برای حل مشکلات به عنوان مجریان اقتصادی کشور، تلاش بیشتری کنیم، گفت: از شما خواهش دارم؛ جسارت را به مدیران کشور برگردانیم، تذکرات لازم را بفرمایید، حمایت کنید؛ انجام ماموریت تا حصول نتیجه با ما.