مدیر منطقه جنوب شرق خبر داد. افزایش ۲۰ درصدی میزان انتقال فرآوردههای نفتی توسط منطقه جنوب شرق طی سال گذشته
مدیر منطقه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه جنوب شرق ضمن اشاره به میزان ۱۹ میلیارد لیتری انتقال فرآوردههای نفتی در منطقه جنوب شرق، از تغذیه سوخت سه نیروگاه تولید برق توسط منطقه طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش کاغذ وطن و به نقل از ایسنا، مصطفی علیزادبراهین با اشاره به آمار رسید و ارسال فرآوردههای نفتی در حوزه عملیاتی منطقه طی سال ۱۴۰۲، گفت: روند مستمر جابهجایی فرآوردههای نفتی تولید شده پالایشگاه بندرعباس و ستاره خلیج فارس که از طریق خطوط ۲۶ اینچ مسیر بندرعباس – رفسنجان به این منطقه تحویل داده میشود، به حول و قوه الهی طی سال گذشته در منطقه به طور پایدار پی گرفته شد. به شکلی که در مقایسه با سال گذشته به عدد ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر و معادل ۶ و نیممیلیون تن کیلومتر بالغ شد که رشدی حدود ۱۷ درصدی نشان میدهد.
او افزود: همچنین برای تداوم فعالیت سه نیروگاه برق متصل به خطوط منطقه که وظیفه تأمین سوخت (نفت گاز) این نیروگاهها طبق برنامه ارائه شده و مجوز کنترل مرکزی ستاد بر عهده منطقه قرار دارد، انواع فرآوردههای نفتی مورد اشاره در قالب ۷۷۰ میلیون و ۶۴۵ هزار لیتر به دو نیروگاه واقع در استان یزد سیکل ترکیبی و نیروگاه شیرکوه (فراب) و نیروگاه سیکل ترکیبی باغین در استان کرمان بهمنظور تأمین انرژی برق پایدار و مستمر ارسال شد.
مدیر منطقه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه جنوب شرق در ادامه به تعداد انجام آزمایش کنترل کیفیت صورت گرفته بر روی فرآوردههای نفتی که موجب عدم آلودگی و کیفیت بالای فرآوردههای ارسالی توسط منطقه شده، اشاره کرد و گفت: در مجموع تعداد آزمایشهای انجام شده به حدود ۱۰ هزار مورد رسید که بیانگر اهمیت و دغدغه منطقه به بحث رصد، پایش و ارزیابی مداوم و کنترل کیفی همیشگی فرآوردهها است.
علیزادبراهین در ادامه برخورداری حملونقل انتقال فرآوردههای نفتی از پشتیبانی مخابرات صنعتی را نقطه قوت منطقه دانست و گفت: همکاران تلاشگر در معاونت مخابرات منطقه افق پیشروی خود را در راستای برقراری ارتباطات مخابرات صنعتی سریع و پیشرو در بستری امن و فراگیر برای پایداری انتقال فرآوردههای نفتی تعریف کردهاند.
او اضافه کرد: طی این مدت برای تداوم برقراری ارتباطات دیتا، تلفن و سرویسهای مخابراتی در حدود ۵۰۰۰ متر کابلکشی فیبر نوری در محلهای متفاوتی از جمله ایستگاههای مخابراتی رفسنجان کوه و قدیر آباد، خط ۲۰ اینچ انتقال فرآوردههای نفتی نائین – کاشان – ری انجام که منجر به افزایش پهنای باند ارتباطات مخابراتی مناطق اصفهان، جنوب شرق و خلیج فارس و شهرک نفت رفسنجان شد.
علیزادبراهین حجم بالای جابهجایی فرآوردههای نفتی را مرهون تلاش بیوقفه همکاران منطقه برای تأمین نیاز صنعتی کشور به فرآوردههای نفتی و تأمین سوخت مورد نیاز هموطنان دانست و گفت: این موفقیت در حالی به دست آمد که در سال گذشته تمامی کارکنان واحدهای زیرمجموعه معاونتهای عملیاتی، فنی و مخابراتی و واحدهای ستادی و مراکز انتقال نفت رفسنجان، یزد و نائین و تأسیسات تابعه سیرجان و کرمان دستبهدست هم دادند و یکپارچه و خوشبختانه بدون رخدادن حادثه جدی برای خطوط و تجهیزات بینراهی و مخازن و عوارض جانی برای هیچیک یک از کارکنان این حجم از انتقال صورت گرفت.
به گزارش ایسنا، سوخترسانی خطوط حوزه استحفاظی منطقه شامل خط ۲۶ اینچ مسیر بندرعباس – رفسنجان، خط ۱۴ اینچ لوپ و اصلی مسیر رفسنجان – کرمان، خط ۱۶ و ۲۰ اینچ مسیر رفسنجان – یزد و خط جدیدالاحداث ۲۰ اینچ مسیر نائین – کاشان – ری است که در قالب حدود ۱۶۰۰ کیلومتر، در مجموع استان کرمان، یزد و بخشی از استانهای اصفهان و تهران و به صورت غیرمستقیم استان سیستان و بلوچستان را در بر میگیرد.