رئیس شبکه دامپزشکی کرمان: مرغداران کرمانی برای جوجه‌ریزی باید گواهی بهداشتی دریافت کنند

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1750

رئیس شبکه دامپزشکی کرمان: مرغداران کرمانی برای جوجه‌ریزی باید گواهی بهداشتی دریافت کنند
رئیس شبکه دامپزشکی کرمان گفت: مرغداران کرمانی برای جوجه ریزی در واحدهای خود، باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند.
محمود زین الدینی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهداشت و مراقبت بیماری‌های طیور در امر پیشگیری و کنترل بیماری‌ها، به مرغداران توصیه می‌شود، از هرگونه جوجه ریزی غیرمجاز پرهیز کنند.
او افزود: مرغداران بایستی در امر جوجه ریزی، اجرای کامل ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای را رعایت کنند.
زین الدینی بیان کرد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع می‌شود و تا زمان کشتار در کشتارگاه صنعتی طیور و عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی کرمان تصریح کرد: در این نظارت‌ها بر اساس شیوه نامه و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی می‌شوند، مورد شناسایی و بررسی قرار می‌گیرند.
او ادامه داد: برای کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم انجام می‌شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران موجب جلوگیری از بروز و شیوع بیماری‌های ویروسی و باکتریایی با درصد واگیری و مرگ و میر بالا در سطح مرغداری‌ها می‌شود.
زین الدینی خاظرنشان کرد: همچنین رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی، زمینه ارتقا سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی را برای مصرف‌کنندگان فراهم می‌کند.
او یادآور شد: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی، مراقبت‌های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی انجام می‌شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان تصریح کرد: این مراقبت‌ها شامل؛ رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره‌ای در واحدهای مرغ گوشتی است.
زین الدینی همچنین تاکید کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند.
او ادامه‌داد: نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه‌ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش، عقیم سازی کود باید زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی رعایت شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان اظهار کرد: نظارت کامل بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری به صورت مستمر انجام می‌شود.
او بیان کرد: در صورت دریافت گزارش بیماری، بلافاصله جهت کنترل آن، نسبت به نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه اقدام می‌شود.
زین الدینی در پایان یادآور شد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، ۲ میلیون و۷۰۰ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی شهرستان کرمان انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 11
  • دیروز: 138
  • هفته: 749
  • ماه: 4,019
  • سال: 44,043