توسعه نامتوازن کرمان به دلیل ظرفیتهای صنعتی و معدنی است
استاندار کرمان گفت: توسعه نامتوازن کرمان به دلیل ظرفیتهای صنعتی و معدنی است و کارهای معدنی در جنوب استان آغاز شده و باید مدنظر داشت که ظرفیتهای معدنی فرصت ایجاد میکند.
محمدمهدی فداکار در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: در کرمان با کمک مجموعههای دولتی و غیردولتی در بحث تشخیص و درمان سرطان سرمایهگذاری خوبی شده و تجهیزات بروزی دارد.
او با اشاره به وجود پنج دانشگاه علوم پزشکی در استان کرمان بیانکرد: یکی از خیریهها ظرفیتهایی که ایجاد میکند در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار میهد.
«توسعه نامتوازن کرمان به دلیل ظرفیتهای صنعتی و معدنی است و کارهای معدنی در جنوب استان آغاز شده و باید مدنظر داشت که ظرفیتهای معدنی فرصت ایجاد میکند.» این مطلب بخش دیگری از سخنان استاندار کرمان در پاسخ به خبرنگاران در این نشست بود.
فداکار بیان کرد: شرکتهای صنعتی و معدنی به استان کمک میکنند که بخشی از آن مربوط به قانون است ضمن اینکه سرمایهگذاری در مرکز استان جاذبههای خود را دارد.
او دلیل عدم اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به کرمان را مشکلات مالی و اختلافاتی دانست و بیانکرد: شرکتهای صنعتی متعهد بودند که ۷۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح اختصاص دهند که این شرکتها ۲۰۰ میلیارد تومان دادند و معتقد بودند که مابقی تعهدشان را در اجرای خطوط انتقال انجام دادهاند. بنابراین طرح مدت زمانی معطل شد و اکنون کار در حال اجراست.
به گفته فداکار، اکثر قطعیهای آب در سطح شهر، قطعی نیست بلکه افت فشار است.
# حضور بانوان خبرنگار در ورزشگاهها پیگیری خواهد شد
استاندار کرمان در پاسخ به یکی از بانوان خبرنگار برای حضور در ورزشگاهها اعلام کرد: هماهنگی لازم با ورزشگاههای استان برای حضور خبرنگاران خانم انجام خواهد شد.
او درباره وضعیت باند دوم محور کرمان – راور – دیهوک بیانکرد: این محور ملی است و موضوع، منابع پروژه است. ضمن اینکه کار در حال انجام است و نمایندگان قبل و کنونی کرمان و راور در مجلس نیز پیگیر اتمام این محور هستند.
او با اشاره به خشکسالیهای پی گدرپی در استان کرمان عنوان کرد: اکنون به دلیل کمآبی سطح ایستابی سفرههای زیرزمین استان افت زیادی کرده است.
او افزود: «معادن صاحب دارند و سهامدار دارند و سود آنها متعلق به سهامداران آن است و فقط ۳۹ میلیون نفر که سهام عدالت دارند، سهامدار شرکت ملی مس هستند. ایجاد اشتغال، مسئولیتهای اجتماعی و … از فواید فعالیتهای شرکتهای معدنی است.»