پلمب رستورانی در کرمان به دلیل عرضه گوشت خرچنگ

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1953

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از پلمب یک واحد صنفی رستوران در این شهر به دلیل عرضه گوشت خرچنگ و رعایت نکردن ضوابط بهداشتی خبر داد.
مهدی بخشی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی و انجام بررسی‌های میدانی توسط نهادهای نظارتی و بهداشتی، یک رستوران متخلف که اقدام به استفاده از گوشت خرچنگ در طبخ غذا کرده بود، شناسایی و پس از انجام مراحل قانونی پلمب شد.
وی افزود: در بازرسی‌های به‌عمل‌آمده از محل، علاوه بر کشف گوشت حیوانات غیرمجاز، تخلفات متعدد بهداشتی نیز مشاهده و مستندات آن ثبت شد که مراتب برای رسیدگی قضایی در دستور کار قرار گرفته است.
دادستان کرمان با تأکید بر لزوم صیانت از سلامت عمومی جامعه تصریح کرد: دستگاه قضایی با هرگونه تهدید علیه بهداشت و سلامت مردم با قاطعیت برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد برخی افراد سودجو با اقدامات غیراخلاقی و غیرقانونی سلامت شهروندان را به خطر بیندازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 1
  • امروز: 22
  • دیروز: 477
  • هفته: 2,435
  • ماه: 13,640
  • سال: 137,305