خبر

منتشر شده در صفحه | شماره

جلسه نقد و بررسی رمان«تاریک ماه» برگزار شد
جلسۀ نقد و بررسی رمان« تاریک‌ ماه» نوشتۀ منصور علیمرادی با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان، در این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست، رضا زنگی آبادی، داستان‌نویس و منتقد، دکتر فخر شفایی و دکتر مجاهد غلامی در مقام منتقد حضور داشتند و دربارۀ رمان تاریک‌ماه سخن گفتند. در این جلسه همچنین، احمد یوسف‌زاده، نویسندۀ کتاب بیست و سه نفر، و مدیرکل ادارۀ امور فرهنگی دانشگاه باهنر نیز، که برگزارکنندۀ این نشست بود، سخنرانی کرد. منصور علیمرادی، در بخشی از این نشست ، بخش‌هایی از رمان تاریک ماه را خواند. علیمرادی در بخشی از سخنان خود در این نشست با اشاره به حکایتی از یعقوب لیث گفت: از یعقوب لیث صفار پرسیدند تو که بر ربع مسکون جهان حاکمی، آیا باز هم آرزویی داری و او پاسخ داد آرزویم این است که وقتی از روستای زادگاهم در زابلستان رد می‌شوم، مردم تشویقم کنند و قدر و قیمتم را بدانند. وی افزود: حکایت نویسنده و هنرمند هم همین است و به نظر من، نویسنده هرقدر هم کارش بگیرد و شهرت پیدا کند و حتی اگر نوبل هم بگیرد، باز هم لطف دیگری دارد که ببیند در زادگاهش کارش دیده می‌شود. این جلسه روز چهارشنبه، چهارم آذر ۱۳۹۴، از ساعت ۹ صبح، در تالار صبای در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد،.

مدیر مرکز نغمه‌ها و گویش‌های کرمانی:
به دنبال زنده کردن فرهنگ شفاهی و ناملموس کرمانی‌ها هستیم
مدیر مرکز نغمه ها و گویش های کرمانی از آغاز به کار این مجموعه در باغ موزه هرندی کرمان خبر داد.
«مسعود نکویی» ، با بیان این مطلب گفت: موضوع نغمه ها و گویش های کرمانی بیشتر به فرهنگ شفاهی، گویش و لهجه کرمانی بر می‌گردد که می خواهد به شکل کاملا متمرکز این فرهنگ شفاهی را زنده کند.
وی با بیان اینکه بخشی از پروژه های ما در این مرکز این است که با استفاده از تحقیقات میدانی مانند اماکن تاریخی، غذاهای کرمانی و … در این مرکز آهنگ‌سازی کنیم خاطرنشان کرد: کار ما در گروه موسیقی مهر وطن نیز همین می باشد که فرهنگ شفاهی و ناملموس را زنده کنیم. نکویی با بیان اینکه با راه‌اندازی این مرکز بسیاری از امکانات مانند موزه‌ها در اختیار گروه‌های موسیقی که در زمینه فرهنگ شفاهی کار می کنند قرار خواهد گرفت تصریح کرد: زنده کردن بناهای تاریخی فقط با خشت و گل امکان پذیر نیست بلکه ما می‌توانیم از طریق موسیقی و فرهنگ شفاهی به این موضوع کمک شایانی کنیم. مدیر مرکز نغمه ها و گویش های کرمانی بیان کرد: این اتفاق باعث می‌شود که همه چیز در کنار هم زنده شوند و مرکز نغمه ها و گویش های کرمانی زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی کار خود را آغاز کرده است.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 21
  • دیروز: 144
  • هفته: 2,269
  • ماه: 14,245
  • سال: 72,237