محمد سلطانی زرندی برگزار کننده پانزدهمین نمایشگاه الکامپ کرمان: برگزاری نمایشگاه الکامپ در جهت خروج از رکود بود

منتشر شده در صفحه | شماره

محمد سلطانی زرندی برگزار کننده پانزدهمین نمایشگاه الکامپ کرمان:
برگزاری نمایشگاه الکامپ در جهت
خروج از رکود بود

محمد سلطانی زرندی برگزار کننده پانزدهمین نمایشگاه الکامپ در کرمان بود. نمایشگاه امسال البته چهارمین نمایشگاهی بود که سلطانی آن را برگزار می کرد. پیش از این او در سال های 90، 91 و 93 هم نمایشگاه برگزار کرده بود. سطانی از سال 78 تا 81 در زمینه کتاب های آموزشی کامپیوتر فعال بود و از سال 81 هم مجتمع کامپیوتری در بحث خدمات را راه اندازی کرد و تا سال 87 به کار خود ادامه داد و پس از آن به برگزاری نمایشگاه های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات روی آورد. با او درباره پانزدهمین نمایشگاه الکامپ کرمان گفت و گویی کرده ایم که در ادامه می خوانید:
محمد سلطانی زرندی در ارتباط با انگیزه ورودش به بحث برگزاری نمایشگاه های مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: در سال 85 من قصد همکاری در برگزاری نمایشگاه در کرمان داشتم که متاسفانه متوجه شدم کرمان را برای برگزاری نمایشگاه قبول نمی کنند و معتقدند کرمان ظرفیت نمایشگاهی بالایی ندارد. به همین دلیل بیشتر نمایشگاه های این حوزه در تهران، تبریز و شیراز برگزار می شد. این موضوع برای من سخت بود و انگیزه ای شد تا به فکر برگزاری نمایشگاه در کرمان بیفتم. وی افزد: در سال های 90 و 91 با اینکه صنف اقدام به تحریم نمایشگاه کرد من در هتل پارس به بهترین نحو نمایشگاه را برگزار کردم. سال اول فضای نمایشگاهی حدود 570 مترمربع و سال دوم 760 مترمربع بود در حالی که تا پیش از این نمایشگاه های حوزه IT از نظر فضای برگزاری و مکان اصلا قابل قبول و چشمگیر نبود. برگزار کننده پانزدهمین نمایشگاه الکامپ کرمان تصریح کرد: سال 93 هم من مجددا با مشکلات قبلی روبرو شدم اما توانستم نمایشگاهی با فضای 1330 متر مربع برگزار کنم. سلطانی درباره مشکلاتی که امسال برای برگزاری نمایشگاه داشت اذعان کرد: متاسفانه نظام صنفی و اتحادیه مجددا ورود کردند تا نمایشگاه را برگزار کردند و پس از اینکه من زمان بازاریابی و اطلاع رسانی را از دست دادم برگزاری نمایشگاه را به من واگذار کردند. با این حال با پتانسیل هایی که وجود داشت توانستیم در بدترین وضعیت اقتصادی که رکود شدیدا احساس می شود، شرکت کنندگان را ترغیب کنیم که در نمایشگاه حضور یابند و موفق شدیم گام موثری برای خارج شدن از رکود برداریم. وی با اشاره به افزایش 500 مترمربعی فضای نمایشگاه به نسبت سال قبل اظهار داشت: متراژ برگزاری نمایشگاه امسال 1887 متر مربع بود که به نمایشگاه های شیراز، اصفهان و مشهد که بهترین فضاهای نمایشگاهی کشور هستند نزدیک بود.
سلطانی زرندی با اشاره به تفاوت چشمگیر پانزدهمین نمایشگاه الکامپ با نمایشگاه های قبلی خاطرنشان کرد: این تفاوت به علت حضور جدی دولت، پارک های فناوری و مراکز رشد، دانشگاه ها، مراکز آموزشی خصوصی، کانون رباتیک، کسبه معتبر و شرکت های ارائه دهنده فناوری و امنیتی و ماشین های اداری برمی گشت که دیگر جایی برای گله گذاری نسبت به اینکه اینگونه نمایشگاه ها بیشتر محلی برای فروش لپ تاپ هستند باقی نگذاشت. وی اضافه کرد: ما با هدف قرار دادن جذب حداکثری از تمامی رسته های فناوری استان دعوت کردیم و همین امر باعث شد استقبال بی نظیری از نمایشگاه شود. ضمنا ما جهت رفاه حال شهروندان برای بازدید از نمایشگاه علاوه بر اطلاع رسانی ویژه در صدا و سیما و رسانه ها، امکان تردد از طریق وسائل نقلیه از میدان آزادی تا محل نمایشگاه را فراهم کردیم و حضور پرشور بازدیدکنندگان و متخصصان این حوزه باعث دلگرمی من و تیم برگزار کننده نمایشگاه شد.
برگزار کننده پانزدهمین نمایشگاه الکامپ مهمترین دستاورد این نمایشگاه را اینگونه عنوان کرد: رئوسی که باعث توسعه بخش خصوصی و رفع نیاز بخش دولتی می شود در این نمایشگاه گرد هم آمده بودند و با شناسایی نیازهای بخش دولتی و کاستی های بخش خصوصی در جهت برآورده کردن این نیازها و توانمندسازی بخش خصوصی و آگاه شدن از نواقص موجود در جهت توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان، موثر بودند. سلطانی زرندی با بیان اینکه همواره سعی در جمع آوری و رفع انتقادات مطرح شده دارم اظهار داشت: امسال هم در همین راستا در VIP نمایشگاه فضایی برای حضور صاحب نظران فراهم کردم تا با برگزاری نشست هایی، در جهت توسعه این صنعت گام بردارم. وی در ادامه با اشاره به اینکه 30 درصد فضای نمایشگاه امسال را استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و اصفهان پر کرده بودند گفت: عدم همکاری نظام صنفی و اتحادیه باعث شد که ما از استان های دیگر هم دعوت کنیم.
سلطانی زرندی در پایان گفت: جا دارد از آقای مهندس فرهاد فکوری هرندی که از ابتدای این پروژه یار و همراه ما بودند تشکر کنم. همچنین از آقایان مهندس الهامی رئیس سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمان، مهندس اسدی مدیرکل فناوری و اطلاعات استانداری و مهندس روغنی مدیرعامل شرکت پیشگامان تشکر می کنم که با حضورشان ما را در برگزاری کیفی تر نمایشگاه کمک کردند. از آقایان دکتر زاهدی و دکتر پورابراهیمی نمایندگان محترم کرمان و دکتر گرامی مشاور عالی استاندار و جمعی از مسئولین استان از جمله مهندس آنتیکی که با حضور در مراسم افتتاحیه باعث دلگرمی بخش خصوصی و شرکت کنندگان در نمایشگاه شدند کمال قدردانی را دارم. همچنین باید از آقای فدایی مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی جنوبشرق، آقای ابارقی، آقای نورمندی و دیگر عزیزانی که از طرف شرکت نمایشگاه ها به ما کمک فراوانی جهت بهتر برگزار شدن نمایشگاه کردند تشکر ویژه ای بکنم.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 1
  • امروز: 60
  • دیروز: 99
  • هفته: 1,040
  • ماه: 4,299
  • سال: 58,052