رئیس اتاق بازرگانی کرمان خبر داد؛ سرمایهگذاری خارجی ۵ میلیون دلاری با اجرای طرح رویش در کرمان
سید مهدی طبیبزاده گفت: اتاق بازرگانی کرمان به منظور جذب سرمایه و تسهیل شرایط سرمایهگذاری در طرحهای اقتصادی؛ طرح رویش را ایجاد کرده و منجر به سرمایهگذاری خارجی ۵ میلیون دلاری در پروژه تولید کودهای شیمیایی شد. سید مهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی کرمان در گفتوگو با راه آرمان تاکید کرد: عوامل و موارد زیادی به عنوان مانع بر سر راه تولید قرار دارند، که اجازه شکوفا شدن استعداد های ناب متخصصان و تولید کنندگان را به آنان نمی دهد. رئیس اتاق بازرگانی کرمان با بیان اینکه ما باید در استان موانع را از سر راه تولید برداریم، افزود: باید راهکارهایی که سبب احیا تولید میشوند را نیز ارائه داد و در کنار آن نیز دولت باید مشوق های تسهیلاتی را در اختیار تولید کنندگان قرار دهد تا سبب تسهیل در امر تولید شود.
تعیین تکلیف واحدهای تولیدی در اتاق بازرگانی کرمان
سید مهدی طبیب زاده عنوان کرد: دو هدف اصلی در اتاق بازرگانی کرمان سرلوحه فعالیت بوده است، بررسی وضعیت موجود واحد های تولیدی و علل رکود آنان و تعیین تکلیف طرح های نیمه تمام و متوقف شده در استان که یا قابلیت احیا دارند و یا ندارند که محرز شدن گزینه دوم یعنی باید راه دیگری برای آنان اتخاذ کرد. رئیس اتاق بازرگانی اذعان کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۷۸ واحد اقتصادی که دچار مشکلات بیمه ای و مالیاتی بودند مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد بسیاری از علت های رکود و تعطیلی واحد های تولید عدم آشنایی با قوانین اقتصادی بوده است به همین منظور اتاق سیستم مشاوره ای رایگان را ایجاد کرد که منجر به رفع مشکل ۱۶۷ واحد صنعتی شد. وی با بیان اینکه همیشه وجود مجموعه ای یکپارچه در راستای حمایت و مدیریت صادرات استان یک ضرورت بوده است، گفت: سال گذشته انجمن صادرکنندگان استان را راه اندازی کردیم که مسائل به صورت هم افزا و همگرا در این بخش به بحث و گفتگو گذاشته و راهکار مناسب اتخاذ می شود.
ایجاد بانک اطلاعاتی برای توسعه صنایع کوچک و متوسط
سید مهدی طبیب زاده افزود: برای توسعه صنایع کوچک و متوسط در سطح استان به واسطه اینکه این حلقه تنها نقطه های اتصال و ارتباط بین واحد های صنعتی بزرگ هستند لازم بود قوانین حمایتی برای آنان ایجاد شود که تفاهم نامه سه جانبه ای بین سازمان صمت، شرکت شهرک ها و اتاق بازرگانی منعقد شد. رئیس اتاق بازرگانی کرمان تاکید کرد: برای حمایت از صنایع کوچک یک بانک اطلاعاتی از ۷۸ شرکت پیمانکاری، ۶۲ شرکت دانش بنیان، ۱۹۷ شرکت رشد یا پیش رشد و ۴۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری تهیه شد و در اختیار صنایع بزرگ و سرمایه گذاران قرار گرفت.
سرمایه گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری با اجرای طرح رویش در کرمان
طبیب زاده اذعان کرد: اتاق بازرگانی کرمان به منظور جذب سرمایه و تسهیل شرایط سرمایه گذاری در طرح های اقتصادی؛ طرح رویش را ایجاد کرده و منجر به سرمایه گذاری خارجی ۵ میلیون دلاری در پروژه تولید کودهای شیمیایی، سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریالی در تولید کیت های آزمایشگاهی، تولید کیک و کلوچه با سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد ریال و پروژه تولید آمونیاک صنعتی با ظرفیت ۶۰ هزار تن در سال شده است. وی افزود: در سال ۱۴۰۰ از ۱۵ بنگاه صنعتی استان به منظور بررسی وضعیت بلوغ فرآیندی عارضه یابی صورت گرفت و راهکارهای اجرایی مناسب برای احیا این واحد ها اتخاذ شد. رئیس اتاق بازرگانی کرمان راه اندازی اطلس سرمایه گذاری را از مهمترین اقدامات این مجموعه دانست و گفت: ایجاد زیرساخت مناسب الکترونیکی برای معرفی فرصت های اقتصادی و سرمایه گذاری استان الزامی بود ضمن اینکه بانک اطلاعاتی بیش از ۶ هزار قلم آماری از حوزه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری تدوین و در اختیار فعالان اقتصادی قرار گرفته است.