نماینده ولی فقیه در استان کرمان: سازمان‌های مردم نهاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌‌کنند

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1296

نماینده ولی فقیه در استان کرمان: سازمان‌های مردم نهاد در کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌‌کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: فعالان و فرهیختگان اجتماعی به عنوان بازوان توانمند دولت، یکی از مصادیق عینی توسعه و مشارکت‌های مردمی کشور هستند که با بسترسازی و ایجاد شرایط ساختاری مناسب در قالب سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های اجتماعی، در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی امروز ۲۳ مردادماه در نشست هم اندیشی سازمان‌های مردم نهاد استان کرمان به مناسبت هفته ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی اظهار کرد: طبق قانون اساسی کشور، در فعالیت‌های اقتصادی یک بخش دولت و دو بخش دیگر یعنی «بخش خصوصی» و «مردم و تعاونی‌ها» هستند که خود بیانگر آن است که نقش مردم در این سازمان‌ها چندین برابر از دولت است.

او با اشاره به اهمیت نقش و حضور مردم در تشکل‌ها گفت: بدون مردم هیچ حرکتی به نتیجه نخواهد رسید و ویژگی تشکل‌ها خودجوش بودن و با انگیزه بودن آنهاست که با وجود تمام سختی‌ها انگیزه رسیدن به هدف و حل کردن مشکلات در آنها ادامه دار است.

امام جمعه کرمان با تاکید بر اینکه تشکل‌های مردمی در هر ملتی نماد توسعه یافتگی آن جامعه است، افزود: فعالان و فرهیختگان اجتماعی به عنوان بازوان توانمند دولت، یکی از مصادیق عینی توسعه و مشارکت‌های مردمی کشور هستند که با بسترسازی و ایجاد شرایط ساختاری مناسب در قالب سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های اجتماعی، در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند.

علیدادی سلیمانی با تاکید بر اینکه باید بستری برای ورود خیرین به سازمان‌های مردم نهاد به منظور افزایش هم افزایی در این مجموعه‌ها فراهم شود، گفت: این حضور خیرین در تشکل‌ها سبب خواهد شد که هر دو گروه با کمک یکدیگر یک مسیر را برای رسیدن به هدف طی کنند و امیدواریم مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر با همتی بالا همه تشکل‌ها را همراه و منسجم کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 7
  • امروز: 133
  • دیروز: 346
  • هفته: 1,611
  • ماه: 8,006
  • سال: 26,872