بعد از خسارت ۹هزار میلیاردی سیل و طوفان به استان در تابستان. تخصیص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1369

بعد از خسارت ۹هزار میلیاردی سیل و طوفان به استان در تابستان. تخصیص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار

 

حدود ۹ هزار میلیارد تومان خسارت سیل و طوفان استان طی بازه زمانی ۳ تا ۹ مرداد امسال است.  ۳ هزار و ۹۶۴ میلیارد تومان از این مبلغ مربوط به بخش زیربنایی و ۴ هزار و ۹۷۸ میلیارد تومان در بخش کشاورزی و دام است و بیش از ۲۵۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیده که باید یا بازسازی یا تعمیر شود. با این حال طبق گفته رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان اخیرا ۲۶میلیارد تومان از اعتبارات سیل به استان ابلاغ شده است.

کرمان هم از سیل رنج می‌برد و هم از تنش آبی. بیش از ۲هزار روستای استان دارای تنش آبی هستند و طبق آخرین اطلاعات قرار است تا اواسط سال ۱۴۰۲ تنشآبی‌شان برطرف شود.

جعفر رودری بعد از ظهر امروز پنجم آذرماه در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کرمان درباره آخرین وضعیت بودجه استان در سال جاری اظهار کرد: در بودجه هزینه ای سال جاری آخرین ابلاغ به استان  هزار و ۲۶۴ میلیارد تومان برای ۳۲ دستگاه مشمول نظام بودجه‌ای استان بوده و ۸۴۸ میلیارد معادل ۶۶.۷ درصد تخصیص داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه اخیرا در زمینه هزینه‌های مربوط به سیل ۲۶ میلیارد تومان به استان ابلاغ شده، افزود: ابلاغ تخصیص و تنخواه متفاوت است که مشکلاتی برای دستگاه های ایجاد کرده است.

رودری با مبادله ۱۰۰ درصدی موافقتنامه‌های مربوط به بودجه امسال در استان کرمان بیان کرد: مدیران شهرستانی باید توجیه شوند زیرا بعضا مصوباتی در شورای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها داریم اما همکاران در مرکز استان با آن مخالفت می‌کنند و این موارد چالش ایجاد می‌کند لذا باید به این موارد دقت شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان درباره ظرفیت‌های بودجه امسال گفت: براساس بند “ز” تبصره ۱۹ یک میلیارد دلار از محل افزایش سطح برداشت از صندوق توسعه ملی، برای ۸۶ طرح عمرانی در نظر گرفته شده که دو مورد مربوط به استان کرمان است؛ یک مورد آبرسانی به شهر کرمان و هزار میلیارد تومان برای شرکت آبفا برای تنش آبی است و باید دنبال شود تا سهم مناسبی برای استان داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: رویکرد برنامه هفتم توسعه به سمت مسئله محوری رفته و یکسری مسائل کلیدی در نظر گرفته شده؛ نقش و کارکرد استان ها و توجه به آمایش یکی از مسائل مورد تاکید واقع شده است. طبق گفته  رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، براساس ارزیابی‌ها، از ۵۲ حکم اصلی ارائه شده در برنامه ششم، تقریبا ۳۰ درصد تحقق پیدا کرده و با وجود اینکه در سال ششم برنامه قرار داریم، ۷۰ درصد از احکام محقق نشده است.

پورابراهیمی تصریح کرد: لازم است بررسی دلایل عدم توفیق دولت‌های قبل در اجرای احکام برنامه مد نظر قرار بگیرد.نماینده مردم کرمان و راور در مجلس بیان کرد: سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برای برنامه هفتم توسعه ۲۶ بند دارد که باید در چارچوب این سیاست‌ها عمل شود.وی اظهار کرد: در حوزه دانش‌بنیان‌ها، فضای مجازی، اقتصاد دیجیتال، دسترسی به آب‌های ژرف که از ظرفیت های مهم تامین منابع آبی است، در برنامه‌های قبلی اشاره نشده و می‌تواند در دستور کار برنامه هفتم قرار بگیرد و احکام جدید را می‌توانیم از استان‌ها در لایحه دولت قرار دهیم.

پورابراهیمی تصریح کرد: روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی استان و پارک‌های علم و فناوری اگر احکامی بعد از بازه زمانی به ذهنشان آمد، پس از ارائه لایحه دولت در فرصتی که در اختیار مجلس قرار دارد، می‌توان پیشنهادات را اضافه کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 97
  • دیروز: 263
  • هفته: 2,754
  • ماه: 10,523
  • سال: 78,328