در گفت‌وگو با نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» مطرح شد؛تجاوز رژیم صهیونیستی مردم را منسجم‌تر کرده است

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1963

نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» که از یادگاران دفاع مقدس و آزاده سرافراز کشورمان است گفت: «ایرانیان ملت امتحان‌پس‌داده، صبور و ریشه‌داری هستند که تاب‌آوری آنان اساسا قابل قیاس با سایر جوامع نیست.»
احمد یوسف‌زاده افزود: «اتفاقا این تجاوز و حملات، مردم ما را منسجم‌تر کرده است و الان همه ما یک مشت واحد در برابر دشمن هستیم.»
او اظهار داشت: «امیدوارم در فضای رسانه‌ای و مجازی کشور و استان نیز شاهد گُل به خودی نباشیم زیرا اصلا فرصت جنگ سیاسی با خودمان را نداریم و بر حذر می‌دارم کسانی که در فضای مجازی در این روزها به جای اینکه ملت را یکپارچه کنند متاسفانه باز هم دست به دوقطبی سازی بزنند و بحث‌های سیاسی را پیش بکشند.»
*یک هدف مشترک داریم: ایران
این فعال فرهنگی گفت: «الان با هر سلیقه سیاسی، دینی و مذهبی لازم است در کنار هم باشیم با یک هدف مشترک و آن ایران عزیز است؛ همچنانکه مردم در این ۱۰ روز نشان دادند خیلی فرق می‌کنند با جوامع غربی که با کمترین ناامنی به جان هم می‌افتند و مغازه‌ها را غارت می‌کنند اما در همین مدت جلوه‌های زیبایی از ایثار و از خودگذشتگی را در میان مردم دیدیم و تفاوت فرهنگی مردم ایران و سایر جاهایی که ادعای حقوق بشر و انسانیت دارند را نشان داد.»
او ادامه داد: «آرزو داریم فتح مبین در انتظار مردم ایران باشد و مردم در این جنگ که واقعا تحمیلی بوده، مثل جنگ هشت ساله ملت ایران همچنان پایدار باشند و همانطور که در آن دوران کنار رزمندگان خود بودند الان هم به مدافعان وطن و کسانی که از مرز و بوم ما با ایثار جان دفاع می‌کنند، اعتماد کنند.»
*ملت ایران همان روحیه دفاع مقدس را دارد
یوسف‌زاده گفت: «تصور کنید حضور در یک سامانه پدافندی احتمال بالایی برای هدف قرار گرفتن و شهید شدن دارد اما می‌بینیم در همه سنگرها، جوانان ایران ۱۴۰۴ نشستند و از آسمان کشور دفاع می‌کنند، بنابراین بدون تردید توان و ایمان مردم ایران همان توان مردم هشت سال دفاع مقدس است و البته خدای ۱۴۰۴ همان خدای سال ۱۳۶۰ است.»
او همچنین با اشاره به تجاوز اسرائیل و اینکه آمریکا هم با حمله به تاسیسات هسته ای ایران، آشکارا در کنار رژیم صهیونیستی قرار گرفت، اظهار داشت: «اتفاقی که خیلی هم دور از انتظار نبود بالاخره رخ داد و رییس جمهور آمریکا متاسفانه برخلاف همه معیارهای انسانی، قانونی و اخلاقی حتی معیارهای قانونی کشور خودش یعنی بی اذن کنگره و دست اندرکاران دولت آمریکا دست به این جنایت وحشیانه زد.»
این مدرس دانشگاه افزود: «البته آمریکا از ابتدا با اسرائیل همدست بود ولی با حمله به تاسیسات هسته ای کشورمان، همدستی‌اش را آشکار کرد و با توجه به خشم مقدسی که در دل همه ما ایرانیان است اولین چیزی که به ذهن ما خطور می‌کند انتقام سنگین است و باید پاسخ محکم داده شود.»
*شعری از گذشته برای امروز
او با بیان این شعر صائب تبریزی که «اظهار عجز پیش ستم‌پیشه ابلهی است/ اشک کباب باعث طغیان آتش است» گفت: «البته در امور نظامی سررشته ندارم ولی با سابقه شرارتی که در این دو مرد دیوانه جهان یعنی ترامپ و نتانیاهو وجود دارد و بر ما و ملت‌های دنیا هم پوشیده نیست، عقب نشینی جلو این دو موجود خطرناک، خطرات بیشتری را متوجه کشور ما می‌کند و آنچه تجربه به ما گفته اینها دشمنانی هستند که اگر یک قدم عقب نشینی کنیم صد قدم جلو می‌آیند.»
یوسف‌زاده ادامه داد: «امیدواریم مسئولان کشور با درایت، آرامش و تصمیمات منطقی بتوانند این دو انسان مفلوک، دو موجود عجیب و غریب و دو شیطان قرن حاضر را از حمله به خاک ایران که دارای تمدن چند هزار ساله است، پشیمان کنند.»
او افزود: «خیلی از چهره‌های سرشناس آمریکا، ترامپ را فردی قانون‌شکن می‌دانند که بدون اذن کنگره و مشورت و با خودرایی دست به این اقدام زده و همه کسانی که اظهارنظر کردند یک کلام می‌گویند ترامپ فرزندان ما را می‌کشند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 471
  • دیروز: 310
  • هفته: 2,754
  • ماه: 13,796
  • سال: 137,476