افزایش چشمگیر ورودی سدهای کرمان پس از بارندگی‌های اخیر،مدیرعامل آب منطقه‌ای: حجم مخزن سد جیرفت به ۸۳.۴ میلیون مترمکعب رسید

منتشر شده در صفحه 2084 | شماره 2084

کاغذطن- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان از افزایش محسوس ورودی سدهای استان در پی فعالیت سامانه بارشی اخیر خبر داد و گفت: بارندگی‌های چند روز گذشته تأثیر مستقیمی بر حوضه‌های آبریز استان داشته و موجب بهبود نسبی وضعیت منابع آب سطحی شده است.
حمید علیدادی‌سلیمانی با اشاره به نتایج اولیه این بارش‌ها اظهار کرد: بارندگی‌های اخیر، به‌ویژه در مناطق بالادست سدها، باعث فعال شدن رواناب‌ها و افزایش ورودی به مخازن سدهای استان شده و این موضوع در آمارهای ثبت‌شده به‌وضوح قابل مشاهده است.
وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات ثبت‌شده تا ساعت ۱۲ روز ۲۸ آذرماه ۱۴۰۴، اغلب سدهای استان کرمان با افزایش ورودی مواجه بوده‌اند و این روند، نشان‌دهنده اثرگذاری مستقیم بارش‌ها بر منابع آب سطحی استان است؛ موضوعی که در شرایط کم‌آبی سال‌های اخیر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمان با تشریح آخرین وضعیت سد جیرفت گفت: در حال حاضر حجم مخزن سد جیرفت به ۸۳.۴ میلیون مترمکعب رسیده و ورودی این سد ۵۲۷ مترمکعب بر ثانیه ثبت شده است. این میزان ورودی، درصد پرشدگی مخزن سد جیرفت را به حدود ۲۶ درصد رسانده و بیانگر نقش مؤثر بارندگی‌های بالادست در تقویت منابع آبی این سد است.
علیدادی‌سلیمانی همچنین درباره وضعیت سد شهید سلیمانی توضیح داد: حجم فعلی مخزن این سد ۵.۰۵ میلیون مترمکعب است و ورودی آن ۰.۵ مترمکعب بر ثانیه گزارش شده است. در حال حاضر خروجی سد به‌صورت کنترل‌شده و با دبی ۰.۲ مترمکعب بر ثانیه تنظیم شده و درصد پرشدگی مخزن به ۱۳ درصد رسیده است.
وی با تأکید بر اهمیت مدیریت دقیق منابع آب در شرایط ناپایدار اقلیمی خاطرنشان کرد: تمامی سدهای استان کرمان به‌صورت مستمر و لحظه‌ای تحت پایش فنی قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 11
  • امروز: 1,746
  • دیروز: 2,816
  • هفته: 5,978
  • ماه: 13,672
  • سال: 145,610