مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر: شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در افزایش تولید و بومی‌سازی تجهیزات پیشرو است

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1825

مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر: شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در افزایش تولید و بومی‌سازی تجهیزات پیشرو است
مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر تأکید کرد که افزایش تولید و کیفیت به‌عنوان راهبرد اصلی این واحد در راستای سیاست‌های کلان شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در سال‌های اخیر در اولویت قرار گرفته است.
ایمان زیدآبادی مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، گفت: این استراتژی باهدف رشد پایدار اقتصادی، ایجاد اشتغال، کاهش وابستگی به واردات و توسعه صنایع وابسته اجرا می‌شود. همچنین، به دلیل افزایش سهم انرژی در هزینه تولید محصولات فولادی، این شرکت بر بهینه‌سازی مصرف انرژی از طریق طرح‌های نوآورانه و بهبود فرایندهای تولید تمرکز دارد.
او با اشاره به چالش‌های تحریم‌ها تصریح کرد: برای مقابله با تحریم‌ها و کاهش وابستگی به واردات، بومی‌سازی تجهیزات و قطعات را در دستور کار قرار داده‌ایم و تاکنون پیشرفت‌های مهمی در این زمینه داشته‌ایم.
زیدآبادی با تأکید بر بهبود مستمر در فرایندها و فناوری‌ها گفت: باوجود افزایش ظرفیت تولید به واسطه اصلاحات انجام‌شده، ما با استفاده از دانش فنی نخبگان و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان به دنبال ارتقای کمی و کیفی محصولات هستیم. طی دو سال گذشته بیش از یکصد اصلاح در خطوط تولید صورت‌گرفته که نتیجه آن افزایش ظرفیت تولیدکارخانه‌هاا و کاهش مصرف انرژی بوده است.
مدیر دفتر فنی و اصلاح خطوط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در پاسخ به سؤالی درباره دسترسی به تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا اظهار کرد: اگرچه در ابتدا محدودیت‌هایی در دسترسی به تجهیزات جدید وجود داشت، اما این وضعیت به فرصتی برای رشد شرکت‌های کوچک و متوسط و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شده است که ضمن تأمین تجهیزات خطوط تولید، نقش مهمی در افزایش تولید ناخالص داخلی و اشتغال‌زایی ایفا می‌کنند. وابستگی به تجهیزات غیربومی در صنعت فولاد به‌سرعت در حال کاهش است.
او با اشاره به اهمیت تکنولوژی‌های نوین افزود: دسترسی به فناوری‌های روز دنیا نیازمند همکاری گسترده با شرکت‌های دانش‌بنیان است. در سال‌های اخیر، صنعت فولاد با ایجاد صندوق‌های خطرپذیر گام مهمی در توسعه فناوری‌های این حوزه برداشته است. امیدواریم با ادامه این همکاری‌ها و صنعتی‌سازی پژوهش‌های دانشگاهی، جایگاه کشور در تولید فناوری‌های پیشرفته بهبود یابد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 2
  • امروز: 59
  • دیروز: 144
  • هفته: 2,307
  • ماه: 14,283
  • سال: 72,275