فتاحی نماینده شهربابک در گفت و گوی اختصاصی با «پیام ما»:
برخی افراد از دولت احمدینژاد عُقده دارند
منظری توکلی نماینده بافت:
اعتراض کوچکزاده بسیار بجا بود، هرکسی ادبیاتی دارد
دوشنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی کوچکزاده علاوه براخطاری نسبت به امحای هزار و٧٠٠ تن سیبزمینی در استان فارس انتقاد کرد وی عامل این اقدام را «رئیس سازمان تعاون روستایی» اعلام و او را «بیشرافت» خواند و نسبت به حجتی، وزیر جهاد کشاورزی هم انتقاداتی با الفاظ تند بیان کرد و بار دیگر خانهی مردم شاهد رد و بدل شدن کلماتی بود که در شان خانهی ملت نیست. لاریجانی به او تذکر داد که اخطارش تناسبی با دستور کار جلسه ندارد و این نوع تذکرات را باید در زمان بیان تذکرات شفاهی بیان کند، کوچکزاده گفت رئیس مجلس حق تذکردادن را از او سلب کرده است. کوچکزاده با بیان اینکه این نوع مدیریت اسلامی نیست، گفت استعفا میدهد و لاریجانی هم ضمن بیان این جمله معنادار که «همین کارها را میکنید که برای خودتان دردسر درست میکنید»، به او گفت اگر میخواهد استعفا دهد، این کار را انجام دهد و رئیس جلسه را تهدید نکند. کوچکزاده هم استعفایی که تاریخ آن مربوط به یک هفته قبل بود را به هیأترئیسه داد و تصویر آن را هم در اینستاگرامش منتشر کرد.
در همین رابطه روزنامهی شرق پس از جملهی (استعفا برای سیاه نمایی)که با فونت درشت هم ذکر شده بود نوشت:بسیاری از نمایندگان با استقبال از این استعفا، شروع به جمعکردن امضا برای بررسی خارج از نوبت استعفای کوچکزاده کردند. امضاهایی که تا دیروز تعداد آنها به ٨٠ رسیده بود و جعفرزادهایمنآبادی، نماینده رشت درباره آن گفت: «از آنجایی که ایشان نظم مجلس را به هم میزنند نمایندگان هم خواستار تسریع در روند استعفای ایشان شدند و فکر میکنم این استعفا باید در اولویت اول دستور کار جلسه بعدی مجلس قرار گیرد».
پس از آن جعفرزاده در گفتوگو با سایت اعتماد ملی، با اشاره به اینکه کوچکزاده بعد از اعلام استعفا دوباره به صحن مجلس بازگشت، گفت: «البته میدانیم که این استعفا هم یک سیاهنمایی دیگر است؛ این داستانهایی است که تاریخ مصرفش تمام شده».در همین رابطه غلامعلی جعفرزادهایمنآبادی نماینده مردم رشت، در گفتوگو با خانه ملت، از امضای مقامهای قانونی نظیر نماینده دادستان، کمیته امداد، امامجمعه و سایر مسئولان استانی زیر برگه صورتجلسه این امحا خبر داد و پرده از نمونههای مشابه در دولت گذشته برداشت.
هرچند این مورد در دولت احمدی نژاد هم بارها اتفاق افتاده اما کشور ما که هر روز شاهد انتشار آمارهای جدیدی از گرسنگی تنگ دستی و جمعیت بالای کودکان کار خیابان است تفاوتهای زیادی با دولت امپریالیست آمریکا دارد که برای حفظ قیمت گندم چندین کشتی از این محصول حیاتی را به دریا ریخت، چنان که این قضیه تبدیل به مثالی برای مبارزان علیه امپریالیسم شد و بزرگان زیادی از هموطنان ما هم ازاین عمل به عنوان جنایت یاد کردند.
در پی این اقدام با دو تن از نمایندگان کرمانی مجلس شورای اسلامی گفت و گو کردیم که در ادامه می آید:
اعتراض کوچکزاده بسیار بجا بود، هرکسی ادبیاتی دارد
نماینده مردم بافت و رابر در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با امحای ۱۷۰۰تن سیبزمین در استان فارس گفت: این اتفاقی است که افتاده و وقتی نعمتی از نعمات خدا را امحا میکنند، بسیار جای تاسف است. چرا این نعمت را به دست این همه انسان گرفتار و گرسنه که در سرتاسر کشور هست، نرسانند؟ و اگر هم بلد نیستند بیایند تا ما به ایشان مردم نیازمند را نشان بدهیم از حاشیهنشینان تهران گرفته تا استانهای محروم در اقصی نقاط کشور. اعتراض کوچکزاده بسیار بجا بود اما استعفا،به نظر من لازم نبود.
منظری توکلی در پاسخ به این که آیا این امحا بواسطهی حفظ قیمت بوده همانگونه که بارها آمریکا با گندم همین کار را انجام داده گفت: اینجور که اعلام کردند بله برای حفظ قیمت بوده اما خوب هرکاری که امریکا میکند که صحیح نیست احتمالا آنجا گرسنه ندارند و یا اگر دارند برایشان مهم نیست.
وی در پایان با اشاره به ادبیات کوچک زاده به عنوان نماینده مردم در مجلس افزود: حالا هرکسی ادبیاتی دارد شاید من موافق نبودم با این ادبیات، اقدامش درست و بجایی بود اما ادبیاتش میتوانست بهتر باشد.
فسادهایی که در دولت های خاتمی و هاشمی بود بسیار سنگینتر بودند
فتاحی نماینده شهربابک در جواب خبرنگار پیامما راجعبه امحای ۱۷۰۰تن سیب زمینی گفت: اگر اتفاق افتاده باشد بسیار کار غلطی است و ما این عمل را محکوم میکنیم زیرا با داشتن ارگانهایی مثل بهزیستی و کمیتهی امداد به راحتی میشد این محصولات را به دست مردم نیازمند برسانیم و اگر واقعیت داشته باشد چیز زشتی در نظام جمهوری اسلامی است.
وی در واکنش به گفتههای جعفرزاده نماینده مردم رشت که به امحای گستردهی سیب زمینی در دولت پیشین اشاره کرده بود افزود: این افراد عقدهای از دولت احمدی نژاد دارند و میخواهند هر اتفاقی در مملکت افتاده را به گردن آن دولت بیاندازند در صورتی که دروغ است و آن دولت مظلوم واقع شده،و عدهای عقدههای درونیشان را اینگونه تخلیه میکنند، اصلا سال ۸۷ را چه به الآن؟ و اصلا احمدی نژاد چنین آدمی نبود که چنان کارهایی بکند. ما نمیخواهیم از احمدی نژاد دفاع کنیم ولی ایشان دائما فرافکنی میکنند، میخواهند همهی فسادها را به گردن دولت پیشین بیاندازند در صورتیکه فسادهایی که در دولت خاتمی و در دولت هاشمی بود بسیار سنگینتر بودند و اصلا برای نظام جمهوری اسلامی کمر شکن بودند. همین الآن مگر کم خرابکاری میکنند؟
فتاحی در پاسخ به این که آیا در مورد خرابکارهای دولت های هاشمی، خاتمی و دولت فعلی که در حال حاضر اتفاق میافتد مثالی دارید، گفت: حالا آن بخش را نمیشود گفت، اما کلا گفتم این طیفی که الآن هستند متاسفانه بواسطهی عقدههایی که دارند همه چیز را به گردن دولت قبل میاندازند در صورتی که بعد از دوسال و نیم هنوز در بحث رکود کاری انجام ندادهاند.در بحث اقتصادی و در زمینههای تولید هم به همین شکل شما دیدید که کارخانههای خودرو سازی داشتند ورشکست میشدند و دولت ناچار شد که با این اقدامات نقدینگی در بازار را افزایش بدهد که خودروسازان را نجات بدهد.اگر رونق اقتصادی بود چرا باید شرکتهای سنگین تولید خودرو در کشور با این وضعیت دست و پنجه نرم کنند؟
نماینده شهربابک در مورد نحوه همکاری خود با کمیسیون رکود افزود: خیر مسائلی مطرح شده اما هنوز ما وارد عمل نشدیم اما ما که کمیسیون صنعت و معدن هستیم خودمان را موظف میدانیم که به بخش صنعت و معدن و تولید داخلی کمک بکنیم.
وی در خصوص ادبیات کوچک زاده خطاب به رییس سازمان تعاون روستایی گفت: کوچکزاده حرفهای حقی دارد و انتظار دارد که به آن حرفها رسیدگی بشود،اما وقتی که رسیدگی نمیشود و یک عدهای هم تحقیر میکنند و یا حرکاتی نشان میدهند که باعث ناراحتی فردی میشود خوب قطعا آن فرد هم تصمیمی میگیرد، والبته کوچکزادههم چهار سال هست که نمایندهی مردم هستند و باید بتواند به وظیفهی خودش عمل بکند.من نه میتوانم محکوماش کنم و نه میتوانم تاییدش کنم . مجلس هم آئیننامهی داخلی دارد که هیئت رئيسه باید طبق آن آئيننامه مجلس را اداره بکند، و هرکسی هم بتواند هر حرفی، نکتهای، نقدی،اخطارو یا تذکری را بیان بکند و کوچک زاده هم انسان دلسوزی برای نظام جمهوری اسلامی است.اما من استعفا را تایید نمیکنم.
من از تریبون مجلس این حرفها را نشنیدهام و نمیدانم کجا بیان شدهاند، چون در مجلس از قضا من یکی دو صندلی با کوچکزاده فاصله دارم اما این حرف را نشنیدهام. از کجا شنیدهاید؟
فتاحی در پایان گفت: روزنامه های شرق و اعتماد کاملا حرفها را وارونه جلوه میدهند و این نشریات تکلیفشان مشخص است و من اینها را اصلا قبول ندارم و متاسفانه اینها حتی اخلاق روزنامهنگاری را رعایت نمیکنند، اما از سویی به هیچوجه تایید نمیکنم که شخصی به شخص دیگری توهین بکند و اعتقاد دارم که غیبت و توهین نباید به هیچ وجه اتفاق بیفتد و از نظر قانون اسلام هم رد شده است و این گونه نیست که اختیار داشته باشیم کسی را تحقیر بکنیم و یا فحاشی انجام بدهیم. این رفتارها را تایید نمیکنم .