رئیس اتاق کرمان:
استان باید برای استقبال از گردشگران خارجی آماده شود
رئیس اتاق کرمان در نشست مدیران و فعالان صنعت گردشگری استان با نمایندگان صنعت گردشگری کشور مجارستان گفت: «با واکسیناسیون جهانی مردم، پس از پایان کرونا حتما استقبال خوبی از توریستهای خارجی خواهیم داشت و استان باید خود را برای جذب این توریستها و ارائهی خدمات در سطح بینالمللی آماده کند».
به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، سیدمهدی طبیبزاده در این نشست با بیان اینکه با توجه به واکسیناسیون کرونا باید برای استقبال از توریست های خارجی در استان آماده باشیم، اظهار کرد: «باید از این فرصت باقی مانده برای بازسازی زیرساختهای گردشگری و کسب آمادگی لازم بهره برد».
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان با بیان این که بازارهای جهانی در حوزهی جذب گردشگر فراهم است، افزود: «استان باید به حد استانداردهای بین المللی برسد و آمادگی لازم در این رابطه را کسب کند».
طبیبزاده خاطرنشان کرد: «این نشست آغاز یک مسیر برای توسعه همکاری های گردشگری کرمان و مجارستان است و دو طرف میتوانند در این رابطه نقشه راه تهیه و بر اساس آن عمل کنند».
او خطاب به فعالان گردشگری کشور مجارستان افزود: «شما در این نشست با بخش کوچکی از توانمندی های آژانس های مسافرتی استان آشنا شدید و امیدواریم با حضور فیزیکی شما در کرمان ظرفیت های گردشگری استان را بیشتر مشاهده کنید».
رئیس اتاق کرمان با بیان این که در این نشست با آژانس های قوی مجارستان نیز آشنا شدیم، بیان کرد: «نیاز به اطلاعات بیشتری نسبت به آژانسهای مجارستان وجود دارد که امیدواریم این اطلاعات در اختیار فعالان حوزه گردشگری کرمان قرار گیرد و البته اطلاعات آژانس های گردشگری کرمان را نیز برای علاقه مندان در مجارستان ارسال خواهد شد».
او کرمان را سرزمین عجایب ایران معرفی کرد و گفت: «تنوع اقلیم در استان تجربههای جدیدی را برای گردشگران خارجی رقم خواهد زد که برای کشف این تجربه از فعالان گردشگری مجارستان دعوت میشود به کرمان سفر کنند و مهماننوازی کرمانیها را ببینید».
رئیس کمیسیون گردشگری و صنایع دستی اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه کرمان به عنوان پهناورترین استان کشور، بیش از سه میلیون نفر جمعیت دارد، گفت: «این استان 660 جاذبه ملی و هفت اثر جهانی ثبت یونسکو دارد».
محمدرضا بهرامی افزود: «بزرگترین راستهی بازار ایران، گرمترین نقطهی جهان، بزرگترین بنای خشتی جهان (ارگ بم)، 17 درصد باغات کشور و بزرگترین معادن زغالسنگ در کرمان قرار دارند».
او اظهار کرد: «امیدواریم با پایان یافتن کرونا فمتورهای بین کرمان و مجارستان فعال شوند و بتوانند گردشگری را رونق بخشید».
محمد جهانشاهی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرمان نیز در این نشست با اشاره به پیگیری امضای خواهرخواندگی با یکی از شهرهای مجارستان از طریق شهرداری کرمان افزود: «پیش از این یکی از شهرها برای امضای خواهرخواندگی با کرمان معرفی شده و امیدواریم همین مسیر ادامه یابد».
گفتنی است در این نشست سفیر مجارستان در ایران، رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در کرمان و سایر فعالان حوزهی صنعت گردشگری کرمان و مجارستان به صورت حضوری و مجازی شرکت داشتند و در رابطه با توسعهی همکاریهای گردشگری دو طرف اظهار نظر کردند.