مدیران خاطی را به دستگاه قضا معرفی می‌کنم

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1104

مدیران خاطی را به دستگاه قضا معرفی می‌کنم

استاندار کرمان تخطی از قوانین را جرم دانست و تاکید کرد:هر مدیرکلی که از اجرای برنامه‌های سازگاری با کم آبی سر باز زند،با امضای خودم به دستگاه قضایی معرفی می‌کنم و بدانید که سازگاری با کم آبی،برنامه بسیار مهمی است و این برنامه قانون و تمرد از آن جرم است.

علی زینی‌وند در جلسه سازگاری با کم آبی استان کرمان با اشاره به وضعیت آبی استان گفت:برنامه‌های سازگاری با کم آبی برای استان کرمان بسیار مهم و جدی است.

او با تاکید بر آنکه پذیرفتنی نیست که دستگاهی به وظیفه خود در زمینه سازگاری با کم آبی عمل نکند و در ادامه با انتقاد شدید از اظهار‌نظر برخی از مدیران مبنی بر اینکه به برنامه‌های سازگاری با کم آبی اعتقادی ندارند،اظهار‌کرد:این برنامه تصویب شده است،مگر اجرای برنامه‌های دولت و حاکمیت دل به خواهی است؟

استاندار کرمان در ادامه از بخش کشاورزی سخن به میان آورد و تصریح کرد: در زمینه کشاورزی نمی توان حرف پوپولیستی(عوام گرایانه) زد، باید کشاورزان توجیه شوند که با فرونشست زمین مواجه هستند و باید به سمت مکانیزه کردن آبیاری و دانش بنیان کردن کشاورزی سوق یابند تا بهره برداری این بخش چندین برابر شود.

زینی‌وند عنوان کرد:برنامه سازگاری با کم آبی بر‌‌اساس کارهای کارشناسی و بررسی های زیاد تدوین شده و پشتوانه علمی دارد و اگر سند سازگاری با کم آبی علمی نیست چرا سالی ۱۰۰۰ هکتار از اراضی پسته بایر می شود.

او خطاب به دستگاه های اجرایی گفت: برنامه سازگاری با کم آبی یک برنامه عادی و دل بخواهی نیست این برنامه با امنیت کشور سر و کار دارد.

استاندار کرمان درباره کاهش آب مصرفی فضای سبز اظهار کرد: صرفه جویی در آب فضای سبز به معنای بی روح شدن شهر نیست بلکه شهرداران باید به سمت کاشت گونه های کم آب بر، جداسازی آب شرب از فضای سبز و مکانیزه کردن آبیاری سوق یابند.

او اظهار کرد: سازمان های جهاد‌کشاورزی شمال و جنوب استان کرمان از برنامه سازگاری با کم آبی عقب هستند و باید دستگاه هایی که تکلیف برای آنها در این برنامه مشخص شده هر چند ماه یک‌بار گزارش ارائه دهند.

زینی‌وند تاکید کرد: برنامه سازگاری با کم آبی یک انتخاب نیست بلکه یک اضطرار است البته اگر در فرهنگ مصرف آب کاری نکنیم حتی اگر پنج لوله آب از خلیج فارس بیاوریم،باز با کم آبی مواجه هستیم و باید خطرات حفر چاه ها را به مردم بگویید.

او بیان کرد: مدرن ترین کشاورزی دنیا در بخشی از استان کرمان در حال اجراست و وقتی ما چنین علمی داریم نباید گذاشت که سالانه چندین هکتار از باغات و مزارع استان خشک شود.

استاندار کرمان بیان‌کرد:برنامه سازگاری با کم آبی یک برنامه فنی قابل اجرا و ضروری‌ترین برنامه استان است و هیچ کوتاهی در اجرای آن پذیرفته نیست و می توان آن را در کمتر از پنج سال اجرایی کرد.

علی رشیدی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به کسری شدید آب در مناطق مختلف کشور، گفت: آبخوان های ما در بسیاری از مناطق کشور به خصوص با خطر فرونشست مواجه هستند.

او به تعریف سازگاری با کم آبی پرداخت و اظهار کرد: تصمیم گیری‌ها و برنامه‌های راهبردی باید براساس اقلیم هر منطقه اتخاذ شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه استان کرمان با تاکید بر آنکه باید برنامه ریزی ها متناسب با اقلیم استان باشد، تصریح کرد: در سند سازگاری با کم آبی مقر شد که استان کرمان ۱۹۸۰ میلیون مترمکعب آب در دو فاز صرفه جویی کند که در فاز اول باید ۱۰۳۰ میلیون متر مکعب آن محقق شود.

او خاطرنشان کرد:عملکرد سازگاری با کم آبی استان هفته آینده در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مورد ارزیابی قرار می گیرد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 70
  • دیروز: 263
  • هفته: 2,727
  • ماه: 10,496
  • سال: 78,301