مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان: ۷۰۰ روستای استان کرمان فاقد اینترنت

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1345

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان: ۷۰۰ روستای استان کرمان فاقد اینترنت

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان با انتقاد از وجود نداشتن اینترنت در ۷۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان کرمان، عنوان کرد: در کل ایران حدود ۵ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار اینترنت ندارند که ۷۰۰ مورد آن در استان کرمان است.

حسین ساجدی‌فر با اشاره به استفاده از پلتفرم‌های خارجی و داخلی می‌گوید: در مجموع موافق فیلترینگ نیستم اما بستر برای پلتفرم‌های داخلی ایجاد شده و فرصت سرمایه‌گذاری است که تحقق این مهم موجب اشتغال و نگه داشتن نخبگان و تولید دانش خواهد شد.

به اعتقاد مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، اگر به سمت فراهم کردن شرایط استفاده از پلتفرم‌های داخلی سوق یابیم، کسب و کارها ضرر نمی‌کنند اما این موضوع به خودمان بستگی دارد.

او در ادامه تاکید می‌کند: قصد دفاع از فیلترینگ ندارم اما اگر خوب کار کنیم، این شرایط قطعا یک فرصت خوب برای کشور خواهد بود.

طبق اعلام او، موضوع قطعی و فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی از مراجع مربوطه در تهران بوده و دست استان‌ها نیست و اینکه این وضعیت ادامه‌دار باشد یا خیر بستگی به نظر مراجع امنیتی دارد

به گفته ساجدی‌فر، در حوزه رسانه و سواد‌رسانه کار نکرده‌ایم اما باید بدانیم که رسانه رکن چهارم دموکراسی است و رسانه‌ها در ایران، جان‌دار نیستند و خبرنگاران در ایران لایه دوم یا سوم شده‌اند در صورتی که باید لایه اول باشد.

ساجدی در ارتباط با مهاجرت نخبگان افزود: معتقدم باید بمانیم و ایران را بسازیم و حرکت کنیم و هزینه‌اش را بپردازیم.اگر ما ایران را نسازیم چه کسی می‌خواهد این مرز و بوم و خاک کشور ما را بسازد؟

او با اشاره به پیچ و خم‌های بروکراسی اداری در ایران اظهار کرد: بروکراسی اداری را باید حل کنیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان درباره وضعیت پوشش‌دهی اینترنت نیز می‌گوید: پیگیر راه‌اندازی سایت‌های ۵G در استان کرمان هستیم اما کارهای روی زمین مانده زیادی در استان در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد که باید اولویت‌بندی شوند.

 

جیرفت با بیشترین سرمایه گذاری در عرصه ارتباطات

او اظهار‌کرد: شهرستان جیرفت در سال گذشته بیشترین سرمایه‌گذاری در عرصه ارتباطات در کل کشور را دارا بوده است.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به تحریم‌ها و کمبود تجهیزات مخابراتی، لذا اگر منطقه‌ای تجهیزات مخابراتی اختصاص یافته را به موقع نصب و استفاده نکند، آن تجهیزات به مناطق دیگر اختصاص می‌یابد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان ادامه می‌دهد: اپراتور ایرانسل در استان کرمان دفتر منطقه‌ای ندارد و این یک مسئله جدی است. البته مجمع نمایندگان استان به دنبال تاسیس دفتر این اپراتور در کرمان هستند و مکاتباتی را با وزرای ارتباطات و دفاع انجام داده‌اند.

ساجدی‌فرد در ادامه می‌گوید: برای رفع مشکل آنتن تلفن همراه در جاده‌های اصلی استان مکاتباتی با سازمان تنظیم مقررات مبنی بر بررسی وضعیت آنتن‌دهی جاده‌های اصلی استان انجام داده‌ایم که احتمالا قبل از سال این بررسی‌ها به اتمام می‌رسد. سپس در جهت رفع مشکل محورهای اصلی استان گام برخواهیم داشت.

او اظهار می‌کند: در ماه گذشته ۱۷ سایت VAST در مناطق محروم استان جهت ایجاد ارتباط حداقلی نصب و راه‌اندازی شد که با فعال کردن رومینگ تلفن همراه می‌توانند اهالی مناطق از خدمات آن سایت‌ها استفاده کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان در ادامه از آمادگی ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در زمان بحران سخن به میان آورد و اظهار‌کرد: در زمان بحران با BTS‌های سیار مشکل ارتباطات حل می‌شود. لذا اگر زیرساخت قطع نشود، مشکلی در این زمینه نداریم و علاوه بر آن به دنبال اجرای فیبر پروتکشن هستیم تا پایداری مناطق را افزایش دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 133
  • امروز: 58
  • دیروز: 137
  • هفته: 1,438
  • ماه: 7,837
  • سال: 26,039