راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پاییندستی مس سرچشمه به مرحله سرمایهگذاری
مدیر امور نوآوری و کسبوکار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: ۱۰ ایده و طرح در زمینه صنایع پاییندستی مس به مرحله سرمایهگذاری رسیدهاند.
روحالله ابوالهادی با تبریک روز جهانی نوآوری و خلاقیت گفت: از شهریورماه پارسال که دبیرخانه دائمی رویداد توسعه صنایع پاییندستی مس تأسیس شد، با حمایت مدیر مجتمع، امور نوآوری و کسبوکار، معین و آمر شرکت صنایع مس برای توسعه صنایع پاییندستی مس و ایجاد محصولاتی از کاتد شد.
او افزود: در ابتدا مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری با همکاری دانشگاه ولیعصر (عج) اقدام به تدوین سند فناوری در صنعت پاییندستی مس کرد و از این سند برای فراخوان طرح و ایده در قالب اولین رویداد توسعه صنایع پاییندستی مس استفاده شد.
ابوالهادی تصریح کرد: بعد از فراخوان تا ۲۴ آذرماه با همه دانشگاهها، پژوهشکدهها و افراد مرتبط با زیستبوم فناوری و نوآوری کشور ارتباط کامل برقرار شد که بهنوعی مبلّغ و تبیینکننده سیاستهای مرکز نوآوری در رویداد بودند.
مدیر مرکز نوآوری و کسبوکار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: حاصل این ارتباطات و پیشرویدادهای متعدد که در دانشگاههای مختلف کشور و مراکز فناوری کشور از سوی دبیرخانه رویداد برگزار شد، دریافت ۱۸۱ طرح بود که از این تعداد با غربالگری اولیه حدود ۱۴۰ طرح برای ادامه کار در رویداد انتخاب شدند.
ابوالهادی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری، همانگونه که در سند خود ذکر کرده بود، هدفش برنده یا بازنده اعلامکردن افراد شرکتکننده نبود؛ بلکه هدف را توسعه واقعی و ایجاد کسبوکارها اعلام کرده بود و از همینرو این مرکز در زمینه منتوری و تکمیل طرحها اقدام کرد.
او تبیین کرد: برایناساس حدود هزار و ۵۰۰ ساعت به طرحهای رویداد خدمات منتوری (mentor) و ادبیات تدوین یک کسبوکار ارائه شد تا طرحها کامل و قابلارزیابی باشند.
ابوالهادی افزود: پس از منتوری طرحها، ایدهها بر اساس سطح فناوری و دستیابی به محصول آزمایشی موفق یا نیمهصنعتی در دو سطح رشد و شتابدهی سرمایهگذاری تقسیم شدند و هر دسته از طرحها باتوجهبه رشد و شتابدهی یا نیاز به جذب سرمایه، تیم ارزیاب متخصص خود را داشتند که حاصل آن استقرار ۲۰ تیم از ۷۸ تیم متقاضی شتابدهی در مرکز شتابدهی شهید ستاری رفسنجان و مرکز رشد دانشگاه ولیعصر (عج) شده است.