کرمان در میان استان‌های با بیشترین استخدام. کدام صنایع و مشاغل پرتقاضاترند؟

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1774

کرمان در میان استان‌های با بیشترین استخدام. کدام صنایع و مشاغل پرتقاضاترند؟
بر اساس گزارش جامع ایران تلنت از وضعیت بازار کار در سال ۱۴۰۲، صنایع تولیدی بیشترین و حوزه‌های بانکداری و پزشکی کمترین استخدام را داشته‌اند.بر اساس این گزارش،در میان استان‌ها، به ترتیب، بیشترین استخدام به استان‌های تهران، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، البرز، فارس،قم، خوزستان گیلان و کرمان تعلق دارد.
بر اساس گزارش جامع ایران تلنت از وضعیت بازار کار در سال ۱۴۰۲، صنایع تولیدی بیشترین استخدام را داشته‌اند، در حالی که حوزه‌های بانکداری و پزشکی کمترین فرصت‌های شغلی را به خود اختصاص داده‌اند.
گزارش جامعی از بازار کار در سال ۱۴۰۲ توسط ایران تلنت(وب سایت کاریابی و استخدام) منتشر شده است؛ بنا به این گزارش، سال گذشته صنایع تولیدی، بیشترین تعداد دریافت رزومه با سهم ۱۷ درصد و بیشترین میزان استخدامی را با سهم ۱۶ درصد به خود اختصاص داده‌اند.
همچنین کمترین تعداد رزومه دریافتی و فرصت شغلی به حوزه بانکداری، بیمه، امورمالی، حسابداری، حسابرسی، بیمارستان‌ها و خدمات پزشکی با سهم ۲ درصد تعلق دارد.
البته بیشترین تعداد رزومه ارسال شده برای گروه‌های شغلی بازاریابی، تبلیغات، تحقیقات بازار و برندینگ با سهم ۱۷ درصد و کمترین تعداد رزومه ارسال شده برای شغل‌های تحلیل داده، تحلیل بازار، تحلیل اقتصادی فناوری اطلاعات، توسعه نرم‌افزار و برنامه نویسی سلامت، داروسازی، مدیریت استراتژیک، مشاوره مدیریت، مهندسی – نصب، راه اندازی، اجرا مدیریت عامل و هیئت مدیره با سهم ۲ درصد است.
در میان استان‌ها، به ترتیب، بیشترین استخدام به استان‌های تهران، خراسان رضوی، اصفهان، آذربایجان شرقی، البرز، فارس،قم، خوزستان گیلان و کرمان تعلق دارد اما در مجموع ۴۶ درصد از مجموع فرصت‌های شغلی به استان تهران اختصاص دارد.
در میان مشاغل، در شغل حسابداری تنها ۴ درصد از آگهی‌ها نیازمند تسلط کارجو به زبان انگلیسی بوده است و مشاغل ترجمه/ ترجمه همزمان نیاز به ۶۸ درصد تسلط بر زبان انگلیسی پیشرفته و ۳۲ درصد تسلط در حد متوسط داشته‌اند.
بر اساس ماتریس منتشر شده؛ در پست‌های کارشناسی، رشته‌های «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی صنایع» و «اقتصاد» از بازار کار بهتر و سطح درآمد بالاتری برخوردار هستند؛ رشته‌های مهندسی نفت، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی پلیمر و مهندسی عمران نیز، دارای فرصت‌های شغلی کمتر اما حقوق بالاتر هستند.
در میان پست‌های کارشناسی، رشته‌های علوم پایه و کاربردی، رشته‌های مهندسی شیمی، محیط زیست/ منابع طبیعی، علوم اجتماعی، حقوق زبان/ ادبیات/ مترجمی، مهندسی کشاورزی، مهندسی معماری و شهرسازی، علوم ارتباطات/ روابط عمومی، مهندسی صنایع غذایی و مهندسی پزشکی از فرصت شغلی و حقوق کمتر برخوردار هستند.
در پست‌های مدیر میانی نیز، رشته‌های مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک، مالی/ حسابداری و اقتصاد حقوق و فرصت‌های شغلی بیشتر و رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی عمران و مهندسی شیمی فرصت‌های شغلی کمتر اما حقوق بالاتری دارند.
در پست‌های مدیر ارشد، رشته‌های مهندسی صنایع، مدیریت و مالی/ حسابداری نیز دارای فرصت‌های شغلی و حقوق بالاتر و رشته‌های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر- فناوری اطلاعات/ IT ، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی معماری و شهرسازی نیز دارای فرصت‌های شغلی و حقوق کمتر هستند.
بازار کدام رشته‌های تحصیلی در شرکت‌های خصوصی داغ‌تر است؟
در شرکت‌های خصوصی، گروه تحصیلی فنی و مهندسی با اختصاص ۳۹ درصد از آگهی‌های شغلی به خود بیشترین تقاضای شغلی داشته‌اند و در صدر قرار گرفته‌اند؛ کمترین نیز به گروه علوم انسانی با اختصاص ۶ درصد از آگهی‌های شغلی به خود تعلق می‌گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 11
  • دیروز: 110
  • هفته: 774
  • ماه: 6,800
  • سال: 49,501