استان کرمان بینصیب از اعتبارات تبصره ۱۸
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: قبلاً از محل تبصره ۱۸ اعتباراتی جذب و بسیاری از مشکلات حل میشد؛ اما در حال حاضر میبینیم یک ریال از این محل به استان اعطا نشده که باید پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار داد.
احمد انارکیمحمدی در نشست ویژه تشکیل کارگروه توسعه و سرمایهگذاری اتاق بازرگانی رفسنجان اظهار کرد: سرمایهگذاران نخبههایی هستند که اشتغال و آرامش را به جامعه تزریق میکنند؛ اما مشکلات و موانع سر راه آنها را باید برطرف کرد.
وی بیان کرد: در توسعهبخش گردشگری باید از محل مالیات شرکتهای بزرگ حمایتهای لازم را دریافت کرد.
انارکی محمدی تصریح کرد: برای دریافت مالیات از شرکتهای بزرگ باید کارگروه مالیاتی دانشبنیانی ایجاد شود و از محل این شرکتها بتوانیم مالیات را جذب و صرف حل مشکلات جامعه کنیم.
وی ادامه داد: ما امسال جذب ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن را دنبال میکنیم تا بتوانیم حق رفسنجان را جذب و صرف امور شهرستان کنیم.
نماینده مردم رفسنجان و انار در بخش دیگری از سخنانش ادامه داد: کشاورزی شهرستان با عدم مدیریت صحیح راه به جایی نمیبرد و باید این بخش را نجات داد. آب کشاورزی رفسنجان از لحاظ کمیت و کیفیت در حد پایین قرار دارد و قوانین ویژه متعادلسازی آب را باید پیگیری و اجرا کرد.
وی بیان کرد: در حوزه تفویض اختیارات به استانها هم رئیسجمهور لایحهای در این زمینه به دولت تقدیم خواهد کرد تا این امر محقق شود.
فرماندار رفسنجان نیز در این نشست بیان کرد: ۵۰۰ هزار تن محصول پسته در ۱۲ سال گذشته از باغهای رفسنجان تولید شده اما پول حاصل از فروش آن بهدرستی مدیریت نشده است.
حسین رضایی بیان کرد: باید برنامهریزی میکردیم تا این پولها هدر نرود. اما اثری از این پول نیست و باغهای خشک برایمان مانده و باید از این پول برای ساخت کارخانهها در مناطق رفسنجان استفاده میکردیم تا درآمد پایداری برای شهرستان رقم بخورد.
او خاطرنشان کرد: برنامهریزی درباره هزینهکرد درآمد حاصل از فروش پسته و صادرات آن را در برنامه قرار میدهیم تا بتوان با جذب سرمایههای این بخش رونق اقتصادی را به جامعه شهرستانی هدیه کنیم.