سجاد صفاهانی مدیرعامل شرکت عمران علوی پاسخ داد؛اگر فضای سبز هفت‌باغ بر عهده شهرداری بود، به سرنوشت بلوار جمهوری دچار می‌شد

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1940

مدیرعامل شرکت عمران علوی در پاسخ به انتقاد عضو شورای شهر کرمان گفت: شهرداری کرمان هیچوقت به محور هفت باغ حتی در قسمت‌هایی که جز حریم شهر است خدمتی ارائه نمی‌دهد و فقط عوارض چندین برابری دریافت می‌کند، تمام مسئولیت این محور از جمله نگهداری از فضای سبز، آسفالت، جمع‌آوری زباله و خدمات دیگر بر عهده شرکت عمران علوی است.
به گزارش کرمان‌نو، پس از روز گذشته نشست عمومی شورای شهر کرمان که در آن محمد امینی‌زاده از واگذاری امتیاز دریافت عوارض از کیلومتر ۷ تا ۲۳ که در محدوده شهر کرمان و ماهان نیست، به شرکت عمران علوی انتقاد کرد و گفت باید این مصوبه باطل شود، معاون عمرانی استاندار کرمان به آن واکنش نشان داد و مرجع تعیین اینکه خارج از حریم شهرها چه کسی باید عوارض را دریافت کند با معاونت عمرانی استانداری است.
حالا سجاد صفاهانی مدیرعامل شرکت عمران علوی می‌‌گوید شهرداری کرمان هیچوقت حتی در حریم شهری کرمان که تا کیلومتر ۷ محور هفت‌باغ علوی است هیچ خدمتی ارائه نداده و حتی زباله را جمع نمی‌کند و محور هفت‌باغ تمام مسئولیت را بر عهده دارد و حتی موقع تحویل زباله از محور هفت باغ بر اساس تناژ زباله دوباره از هفت‌باغ پول می‌گیرند.
صفاهانی افزود: ما در شرکت عمران علوی شبانه‌روز در حال مراقبت و نگهداری از فضای سبز این مجموعه هستیم و به تک تک درختان را با حساسیت نظارت می‌کنیم اما اگر فضای سبز این مجموعه در اختیار شهرداری کرمان بود حتما مانند اتفاقی که بر سر بلوار جمهوری آمد، بر سر محور هفت‌باغ هم می‌آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 26
  • دیروز: 477
  • هفته: 2,439
  • ماه: 13,644
  • سال: 137,309