مردم در خرید کالای ضروری احساسی رفتار نکنند

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1962

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان با بیان اینکه بازار در شهرستان‌های جنوب کرمان تحت کنترل و رصد لحظه‌ای است، از شهروندان خواست در خرید کالا احساسی رفتار نکنند.
مسلم مروجی ظهر یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ در جلسه تنظیم بازار جنوب کرمان بر تامین اقلام ضروری و حفظ آرامش جامعه تاکید کرد و با این توضیح که هیچ کمبودی در کالاهای ضروری و مصرفی مردم وجود ندارد، افزود: «رؤسای اتحادیه و بنکداران باید روزانه نسبت به تأمین اقلام اساسی اقدام نمایند و در صورت کمبود کالای خاص به اداره صمت و فرمانداری شهرستان اطلاع‌رسانی شود.»
او با بیان اینکه هیئت رئیسه اتاق اصناف و روسای اتحادیه‌ها نباید بدون هماهنگی از شهرستان خارج شوند و گفت: «هیئت رئیسه اتاق اصناف و رؤسای اتحادیه‌ها با مدیریت صمت شهرستان و بسیج اصناف، تیم‌های بازرسی تشکیل داده و از واحدهای صنفی بازرسی و انبارها را رصد کنند تا از احتکار کالا جلوگیری شود.»
مدیرکل صمت جنوب کرمان اظهار کرد: «همه عمده فروشان باید نسبت به ثبت موجودی کالاهای خود در سامانه جامع انبارها اقدام نمایند و در صورت کمبود کالا نسبت به تامین اقلام موجودی برابر مقررات اقدام کنند.»
مروجی تاکید کرد: «شهروندان جنوب کرمان می‌توانند هرگونه تخلفات در حوزه بازار و اصناف را با شماره تلفن ۱۲۴ یا مراجعه حضوری به ادارات صمت شهرستان‌ها گزارش نمایند تا کارشناسان با متخلفان برخورد کنند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 2
  • امروز: 3
  • دیروز: 477
  • هفته: 2,416
  • ماه: 13,621
  • سال: 137,286