وضعیت نگران‌کننده آمار خودکشی در کرمان

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1065

مدیرکل بهزیستی استان:

وضعیت نگران‌کننده آمار خودکشی در کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر به دلایل متعدد از جمله افزایش مشکلات اقتصادی، شیوع ویروس کرونا، بالا رفتن سطح اضطراب در بین افراد جامعه و … شاهد گسترش نگران کننده این پدیده شوم در سطح جامعه بوده ایم که علی رغم اقدامات پیشگیرانه وسیعی که انجام شده، وضعیت موجود در این حوزه غیرقابل قبول و نگران کننده است.

«عباس صادق زاده» امروز ۲۱ شهریور ماه با اشاره به روز جهانی پیشگیری از خودکشی به تشریح وضعیت موجود و اقدامات انجام شده درباره کنترل و کاهش این معضل اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: پدیده خودکشی خود یک معلول است و باید به دنبال علت‌ها گشت.

وی افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر به دلایل متعدد از جمله افزایش مشکلات اقتصادی، شیوع ویروس کرونا، بالا رفتن سطح اضطراب در بین افراد جامعه و … شاهد گسترش نگران کننده این پدیده شوم در سطح جامعه بوده ایم که علی رغم اقدامات پیشگیرانه وسیعی که انجام شده، وضعیت موجود در این حوزه غیرقابل قبول و نگران کننده است.

صادق زاده تصریح کرد: به طور کلی می‌توان گفت که مسائل اجتماعی منجر به پدیده های مختلف از جمله  اعتیاد، خودکشی، خشونت و … می شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان بیان کرد: اگرچه استان کرمان از لحاظ خودکشی در کشور در رتبه ۲۶ قرار دارد اما در مقایسه با سال‌های قبل این آمار قابل قبول نیست.

وی افزود: براساس آمار موجود سالانه حدود ۷۰۰ هزار نفر در جهان به طرق مختلف به زندگی خود پایان می دهند که از این تعداد حدود ۵۵۰۰ نفر در ایران به این اقدام رو می آورند یعنی به طور متوسط از هر ۱۰۰هزار نفر ۱۳ نفر در ایران اقدام به خودکشی مینگ کنند که این آمار در سال‌های گذشته در استان دو نفر در ازای هر ۱۰۰هزار نفر بوده ولی متاسفانه هم اکنون از هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۳/۶ نفر از فوت شدگان بر اثر اقدام به خودکشی متعلق به استان کرمان است.

صادق زاده تصریح کرد: عوامل متعددی در اقدام به خودکشی افراد دخیل هستند که از جمله آن می توان به عوامل فردی شامل افسردگی، اضطراب، مشکلات خانوادگی و مسائل اجتماعی از جمله عوامل مهم در سوق دادن افراد به سوی اقدام به خودکشی اشاره نمود.مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: در این بین بهزیستی با گسترش ظرفیت مراکز مشاوره و ورود تخصصی به این موضوع اقدامات وسیع و تاثیرگذاری را به منظور کنترل و کاهش آسیب خودکشی انجام داده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به راهکارهای افزایش و گسترش هرچه بیشتر کنترل این مشکل پرداخت و گفت: افزایش ظرفیت خدمات تخصصی مراکز ، تقویت علمی و تاثیرگذاری مراکز و قاطعیت و جدیت مسئولان و برنامه ریزان اجتماعی در تدوین و اجرای طرح‌های علمی و عملی اجتماع محور از مهمترین و تاثیرگذارترین روش‌های کنترل و کاهش آسیب خودکشی در سطح جامعه خواهد بود.

صادق زاده بیان کرد: بهزیستی با تمام توان در راه کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی گام برداشته و کارشناسان و متخصصین مجرب بهزیستی تمام تلاش خود را در این راه به کار بسته اما اگر بخواهیم به نتیجه مطلوب برسیم باید همه دستگاه های اجرایی پای کار بیایند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 79
  • امروز: 19
  • دیروز: 158
  • هفته: 2,444
  • ماه: 7,228
  • سال: 24,620