مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان: ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1377

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان: ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند

مدیرکل آموزش‌ فنی و حرفه‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ رشته دانشگاهی داریم که هیچ بازار کاری ندارند و فارغ‌ التحصیلان این رشته‌ها بعد از گذراندن دوران تحصیل با مشکل بیکاری روبه‌رو هستند، می گوید: به اشتغال یک جوان باید از دوران ابتدایی و دانش‌ آموزی توجه داشته باشیم تا بعد از دانشگاه نگران بیکاری و اشتغال آن‌ها نباشیم.

محمدرضا جهانگیری در همایش تجلیل از متولیان برتر قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه سپاه استان کرمان ضمن تشکر از همکاری ارگان‌های نظامی در بحث مهارت‌آموزی سربازان وظیفه، گفت: یکی از بزرگ‌‌ترین مشکلات کشور اشتغال جوانان است، البته در تمام جهان این مشکل وجود دارد.

او با اشاره به جمعیت زیاد جوانان کشور و با یادآوری تحریم‌های ظالمانه،عنوان‌کرد: بیشترین دغدغه، اشتغال جوانان است.

مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای استان کرمان،رفع بسیاری از معضلات اجتماعی را در گرو اشتغال می‌داند و می‌گوید: اشتغال یک متغیر وابسته است و مهارت یکی از عوامل دخیل در اشتغال‌زایی است.

او از تاثیر مهارت‌آموزی در اشتغال سخن به میان می‌آورد و می‌افزاید: تامین مالی در بحث اشتغال نیز موثر است و به سربازان مهارت آموخته تسهیلاتی برای اشتغال زایی پرداخت می شود.

به گفته مدیرکل آموزش‌ فنی‌و‌حرفه‌ای استان کرمان، کشور با جمعیت زیادی از فارغ‌ التحصیلان بیکار مواجه است و نرخ بیکاری فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی، دو برابر نرخ بیکاری افراد با سواد کم است به گونه ای که شانس اشتغال افراد دارای مدرک دانشگاهی نصف افراد کم سواد است.

او می‌افزاید:همه بنگاه‌های آموزشی و دستگاه‌های دولتی کشور با همکاری یکدیگر مهارت و تخصص به جوانان آموزش دهند تا با معضل کنونی مواجه نباشیم و در مدرسه مسیر اشتغال دانش ‌آموزان مشخص شود و براساس نیاز بازار کار آن‌ها به سمت رشته‌های دانشگاهی سوق داده شوند.

او با اشاره به علایق دانش آموزان به چند رشته خاص اظهارکرد: در کشور تناسب بین رشته تحصیلی و رشته ای که فرد در آن مشغول به کار است کمتر از ۱۵ درصد است، لذا حداقل ۸۵ درصد منابع در بحث آموزش را هدر می دهیم.

جهانگیری با بیان این مطلب که بنگاه‌های آموزشی اصول کسب‌و‌کار را باید از دوران دانش‌ آموزی آموزش دهند، می‌افزاید: در کشور بیش از 5000 شغل وجود دارد که با ورود مشاغل جدید تا 7000 شغل قابلیت افزایش دارد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 29
  • دیروز: 183
  • هفته: 2,587
  • ماه: 8,530
  • سال: 78,305