معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان خبر داد: افزایش ۴۳۳ درصدی صادرات کالاهای تولید منطقه در سال ۱۴۰۱

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1458

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سیرجان خبر داد: افزایش ۴۳۳ درصدی صادرات کالاهای تولید منطقه در سال ۱۴۰۱

معاون اقتصادی و امور سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی سیرجان، از افزایش ۴۳۳درصدی صادرات کالاهای تولید منطقه در سال ۱۴۰۱خبر داد.

 مهتاب ستوده نیا با اعلام این خبر گفت: در ۱۲ماه سال ۱۴۰۱بیش از  ۶۵۰۰۰تن انواع محصولات شامل قند و شکر، بریکت آهن اسفنجی، مستربچ و … با ارزش بیش از ۷۰۰۰میلیارد ریال به کشورهای افغانستان، تاجیکستان، اندونزی، عراق و ازبکستان صادر شده است که این میزان افزایش از ابتدای سال ۱۴۰۱نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰بیش از ۴۳۳درصد رشد را نشان می دهد. بر پایه این گزارش ارزش ریالی این تولیدات نیز ۲۷۲درصد نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰افزایش پیدا کرده است.

ستوده‌نیا افزود: صادرات پیش از آن که بخواهد به سود صادرکننده باشد بیشتر برای کشور مزیت دارد. اقتصاددانان افزایش صادرات را موجب فرصت های جدید شغلی، رونق رشد اقتصادی، ایجاد درآمد مالیاتی و بهبود تراز پرداخت می‌دانند. می‌توان از افزایش نقدینگی به عنوان مهمترین فایده صادرات برای شخص صادرکننده نام برد.

به گفته او در بسیاری از کشورهای پیشرفته، صادرات محور اصلی توسعه بوده و اهمیت بسیاری در حضور آن کشور در بازارهای جهانی دارد. تولیدات داخلی و عرصه آن در بازار رقابت جهانی یا به بیان دیگر صادرات، یکی از عواملی است که می‌تواند کشورها را مستقل کند.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی سیرجان افزود: اهمیت و ضرورت حضور کالاهای ساخت یک کشور در بازار جهانی و فضای اقتصاد بین‌المللی از مهمترین عوامل توسعه است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 27
  • دیروز: 263
  • هفته: 2,684
  • ماه: 10,453
  • سال: 78,258