برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو. گوشت فاقد برچسب بهداشتی دامپزشکی نخرید

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1527

 برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو. گوشت فاقد برچسب بهداشتی دامپزشکی نخرید

 مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: شهروندان به‌منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حتماً گوشت قرمز موردنیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تأیید دامپزشکی خریداری و به مهر دامپزشکی بر روی لاشه‌ها دقت کنند.

 علی احمدی مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان با بیان اینکه تب کریمه کنگو از جمله بیماری‌های بین انسان و دام است که هم‌زمان با آغاز فصل گرما نمود پیدا می‌کند، تأکید کرد: شهروندان به‌منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو حتماً گوشت قرمز موردنیاز خود را از مراکز تحت نظارت و مورد تأیید دامپزشکی خریداری و به مهر دامپزشکی بر روی لاشه‌ها دقت کنند.

او بیان داشت: این بیماری خطرناک هیچ‌گونه علائمی در دام زنده نداشته و در صورت آلوده بودن دام فقط زمانی می‌توان از گوشت آن استفاده کرد که شرایط پس از کشتار و از جمله نگهداری لاشه در سالن پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت رعایت شده باشد.

 احمدی با اشاره به اینکه احتمال بروز این بیماری در دامداران و اشخاصی که با دام در کشتارگاه در ارتباط هستند، بیشتر است، افزود: سم‌پاشی و پاک‌کردن گله از هر نوع کنه در جلوگیری از این بیماری بسیار اهمیت دارد، ضمن اینکه دامداران در صورت مشاهده کنه روی پوست حیوانات از له کردن آن با دست خودداری کنند چرا که این اقدام می‌تواند منجر به انتقال بیماری شود.

 مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان ادامه داد: نگهداری گوشت استحصالی در اتاق پیش سرد کشتارگاه‌ها و آموزش دامداران و کارکنان کشتارگاه‌ها و متصدیان قصابی‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های اداره کل دامپزشکی جنوب استان برای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه است

او از شهروندان خواست به‌هیچ‌عنوان از قصابی‌های غیرمجاز اطراف شهرها که بدون نظارت بهداشتی اقدام به ذبح و فروش دام کرده‌اند، خرید نکنند و از مصرف گوشت، جگر و دل‌وقلوه خام خودداری کنند.

 احمدی بیان کرد: از موارد بهداشتی که باید رعایت شود استفاده از دستکش هنگام خردکردن گوشت در مراکز عرضه و منازل، اجتناب کودکان، روستائیان و دامداران از دست‌زدن به دام‌ها و یا لمس کنه‌ها، خودداری از جدا و له کردن کنه‌ها توسط شیردوشان و دامداران، خودداری از پشم‌چینی دام‌ها بدون استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظت‌کننده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 126
  • دیروز: 275
  • هفته: 1,034
  • ماه: 4,411
  • سال: 57,884