در جلسه کارگروه استانی جنوب کرمان عنوان شد؛ برای تقویت معادن جنوب کرمان زیرساختها را توسعه میدهیم
مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچکمقیاس گفت: باتوجهبه اولویتبندی زیرساختها توسط اداره کل صمت، نسبت به انجام و اجرای زیرساخت متناسب با اعتبار موجود در استان کرمان اقدامات لازم را در پیش خواهیم گرفت.
عباس جرجانی مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن کوچک در بیستمین جلسه کارگروه استانی طرح احیای معادن در جنوب استان کرمان بر فعالسازی معادن استان از طریق تقویت زیرساختها تأکید کرد.
در این جلسه مسلم مروجی مدیرکل سازمان صمت استان اظهار داشت: جنوب استان کرمان دارای ۵۷ واحد صنایع معدنی در حال فعالیت است و مهمترین عامل عدم فعالیت معادن به دلیل زیرساختهای نامناسب معادن استان است.
مدیرکل سازمان صمت استان کرمان تأکید کرد: یکی دیگر از دلایل توقف فعالیت معادن، عدم اهلیت بهرهبرداران استان است که با اجراییکردن بستههای سرمایهگذاری میتوان این مشکل را حل کرد.
در ادامه این نشست مدیر اجرایی طرح احیا، فعالسازی و توسعه معادن عنوان کرد: در جنوب استان کرمان ۴۵ معدن غیرفعال وجود دارد و باتوجهبه اولویتبندی زیرساختها توسط اداره کل صمت با پیگیری طرح احیای معادن از طریق طرح زیرساخت ایمیدرو نسبت به انجام و اجرای زیرساخت متناسب با اعتبار موجود اقدامات لازم انجام میشود.
وی تصریح کرد: با واگذاری معادن در اختیار اداره کل صمت استان از طریق بستههای سرمایهگذاری و ورود شرکتهای بزرگ معدنی در مناطق کمتر توسعهیافته کشور، روند توسعه و پیشرفت بیشازپیش امکانپذیر میشود.
جرجانی با بیان اینکه مواد معدنی دارای مزیت در جنوب استان کرمان شامل کرومیت، منگنز و سنگچینی است، اعلام کرد: برای این مواد معدنی در اختیار سازمان، بستههای سرمایهگذاری مناسب تهیه خواهد شد.
وی بیان کرد: از مهمترین اقدامات اداره کل صمت استان تعیین تکلیف پروانه اکتشاف و گواهی کشف در آمار سامانه کاداستر است.
مدیر اجرایی طرح احیا در پایان خاطرنشان کرد: تلاش طرح احیا بر این است تا بازار مواد معدنی صادراتی را از طریق شرکتهای دانشبنیان جهت پرعیارسازی پیگیری کند.