مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری کشور: ۷۰ درصد راه‌های کشور در معرض خطر سیل قرار دارند

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1580

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری کشور: ۷۰ درصد راه‌های کشور در معرض خطر سیل قرار دارند
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات سازمان راهداری کشوردر استان کرمان، گفت: حدود ۷۰ درصد از راه‌های کشور ما در معرض خطر سیل هستند سیل خسارات و آسیب‌های متعددی به پل‌ها و آبروهای جاده‌ها و راه‌ها وارد می‌کند با یک بارندگی شدید یک پل قطع می‌شود آب‌گرفتگی ایجاد می‌شود؛ بنابراین باید هرچه سریع‌تر ماشین‌آلات را مجهز کرده تا بتوانیم در مواقع بحران کار کنیم که در این راستا باید از تولیدات داخل استفاده کنیم.
غلام‌عباس بهرامی نیا افزود: استان کرمان در این زمینه پتانسیل بسیار خوبی دارد در شهرستان بم منطقه ویژه اقتصادی و کارخانه‌ها تولید ماشین‌آلات است که ظرفیت بسیار خوبی برای استان کرمان است که باتوجه‌به داشتن تأمین منابع همه تلاش خود را می‌کنیم تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
بهرامی نیا تصریح کرد: با وجود کمبود اعتبارات، این امر در رأس برنامه‌های اداره کل قرار دارد که در این راستا پیگیر خرید تجهیزات ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین راهداری هستیم و اتفاقات خوبی در بحث ماشین‌آلات در کشور پیش رو است.
او با بیان این که حدود ۱۱ هزار انواع ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک در بخش راهداری است که بالای ۶۰۰۰ دستگاه آن سنگین است، اظهار داشت: بحث نگهداری ۲۳۰ هزار کیلومتر از شبکه راه‌ها و مباحث بحران است که این امر مستلزم داشتن ماشین‌آلات مجهز است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری کشور خاطرنشان کرد: ما کلاً مونتاژکار هستیم و باید این واقعیت را بپذیریم، تولیدکننده نداریم با واردکردن قطعات و مونتاژکردن نمی‌توانیم ادعا کنیم که ما تولید کردیم.
بهرامی نیا با اشاره به این مطلب که شرکت‌های ما به سمت‌وسویی می‌روند که بیشتر آن در خصوص بحث تولید داخل است و ما هم استقبال می‌کنیم، افزود: باتوجه‌به گستردگی خدماتی سازمان راهداری، آن چیزی که برای ما مهم است کیفیت است و این تنها دلیل ما برای واردات ماشین است.
او تصریح کرد: تأکید مقام معظم رهبری و تأکید همه دولتمردان و همچنین طبق شعار سال بر تولید داخل است؛ اما تولید داخل باکیفیت اینکه ما بخواهیم یک جنسی را وارد کنیم و کیفیتی هم نداشته باشد نه‌تنها کمکی به ما نمی‌کند؛ بلکه منابع ما را هم هدر می‌دهد.
بهرامی نیا بیان کرد: بخشی از ماشین‌آلات را بر اساس ضرورت کار از محل واردات استفاده می‌کنیم؛ اما از تولید داخل هم نباید غافل باشیم، امسال همه استان‌ها در بحث خرید داخل هم کار می‌کنند و تقریباً می‌توان گفت مسائل مربوط به کامیون و کامیونت برحسب ضرورت از محل تولیدات داخل استفاده می‌شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و تجهیز ماشین‌آلات راهداری کشور با بیان این که اکنون به دلیل نداشتن تولید بولدوزر در کشور و این که یکی از ابزار کار ما هم بولدوزر و گریدر با کیفیت است، افزود: تا حدودی وضعیت بیل و لودر بهتر است بنابراین بخشی از تأمین ماشین‌آلات ما از واردات است که در حد زیادی نیست.
غلام‌عباس بهرامی نیا در ادامه گفت: به دنبال این هستیم که از محل تولیدات داخلی استفاده کنیم؛ بنابراین هرچه به سمت تولید داخلی باکیفیت برویم مطمئن باشید متقاضیان خود را دارد سازمان راهداری بر اساس ضرورت کار خود یکی از متقاضیان عمده این تولیدات است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 140
  • دیروز: 234
  • هفته: 4,543
  • ماه: 14,319
  • سال: 72,212