در شورای پیشگیری از وقوع جرم مطرح شد. ارتباط ۶۵ درصد رخدادهای امنیتی کرمان با اتباع غیرمجاز
در سومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، پایش تصویری، معتادان متجاهر، کارگاههای ضایعاتی و اتباع غیرمجاز از مهمترین چالشهای کرمان اعلام شدند.
محسن تویسرکانی شهردار کرمان در این نشست اظهار کرد: در زمینه ساماندهی کارگاههای ضایعاتی اقدامات خوبی انجام شده و ۵۰ هکتار زمین در جاده کرمان – زرند برای استقرار کارگاه های ضایعاتی اختصاص یافته و تاکنون ۱۸ سایت آماده بهرهبرداری و قابل توسعه است.
طبق اعلام او، تاکنون ۲۵۰ کارگاه ضایعاتی پلمب شده و ۳۵ کارگاه تخلیه و کوچ داده شدهاند و در حال حاضر حدود ۵۰۰ کارگاه مجاز و غیرمجاز در کرمان وجود دارد. همچنین ۴۰ کارگاه بازیافت از محدوده شهر جمعآوری شده است.
اسدی مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان نیز گفت: باید متولی ساماندهی کارگاههای ضایعاتی مشخص شود و همه دستگاههها به وظایف خودشان عمل کنند.
طبق اعلام او، در ۶ ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه گذشته ۱۱ درصد جرائم خشن استان کرمان کاهش یافته است.
سرهنگ نجفی رئیس پلیس پیشگیری استان نیز گفت: قریب به ۱۱.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش سرقت داشتهایم. اما سرقت از مغازه ۰.۸ درصد افزایش یافته است.
او بر لزوم استفاده از ظرفیت پلیسیار تاکیدکرد و عنوانکرد: سه سرقت نافرجام از ادارات بهدلیل مجهز بودن این ادارات به سیستم مها داشتهایم.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان گفت: پایش تصویری، معتادان متجاهر و اتباع غیرمجاز مهمترین چالشهای استان کرمان هستند.
به گزارش ایسنا، علی بابایی فرماندار کرمان نیز با اشاره به ریشهیابی سرقتهای کرمان گفت: هر موقع معتادن متجاهر جمعآوری میشوند سرقت در سطح شهر به شدت کاهش پیدا میکند.
به گفته او، شهرداری کرمان حدود ۸۰ میلیارد تومان برای پایش تصویری اختصاص داده و باید این اعتبار افزایش یابد و رابطه سرقت با کشف سرقت مستقیم است بنابراین پایش تصویری باید در اولویت کارها قرار گیرد.
به اعتقاد فرماندار، شهر کرمان به ۹۲۵ دوربین پایش تصویری نیاز دارد که تاکنون ۱۳۰ سامانه آن نصب شده است.
او کارگاههای ضایعاتی و اتباع را از دیگر چالشهای کرمان دانست و بیانکرد: ۶۵ درصد رخدادهای امنیتی شهر کرمان مرتبط با اتباع است.
بابایی گفت: ۱۰ درصد سرقتهای شهرستان کرمان مربوط به ادارات است.