در آستانه فصل بارندگی و با گذشت حدود ۷ ماه از تخریب دیواره حفاظتی رودخانه ملنتی جیرفت، کسی ترمیم آن را به عهده نگرفته است. ترمیم دیواره رودخانه «ملنتی»، پا در هوا مانده

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1797

در آستانه فصل بارندگی و با گذشت حدود ۷ ماه از تخریب دیواره حفاظتی رودخانه ملنتی جیرفت، کسی ترمیم آن را به عهده نگرفته است. ترمیم دیواره رودخانه «ملنتی»، پا در هوا مانده
ایرنا
بعد از هفت ماه از تخریب دیواره‌های حفاظتی رودخانه ملنتی که از میان شهر جیرفت می‌گذرد هیچ دستگاهی مسئولیت ترمیم آن را برعهده نگرفته تا اینکه فرماندار می‌گوید شورای تأمین شهرستان تشکیل شده و کم‌کاری ارگان مربوطه را برای رسیدگی به دادستانی ارسال کرده است.
از زمان بارندگی‌ها در فروردین امسال دیواره ملنتی که از جنس سنگ‌چین و ملاط سیمانی است در چند نقطه تخریب شده و ریزش کرد، در برخی نقاط زمین خیابان کناری این رودخانه هم تا قسمتی از آن تخریب شده و به سمت رودخانه ریزش کرده است که در مواقعی می‌تواند خطرساز شود.
اخیراً شهرداری جیرفت، روی بلوک‌هایی، نشان‌هایی برای اعلام‌خطر به رهگذران و خودروهای عبوری در بخش‌های تخریب شده نصب‌کرده است تا از هرگونه خطر احتمالی به‌ویژه در تاریکی شب بکاهد.
این در حالی است که هنوز یک ماه از فاجعه‌ای که بر اثر سیلاب ۱۵ نفر جان خود را در جیرفت از دست دادند نگذشته است.
شهردار: مجوز چاه بدهند کمکشان کنیم
شهردار جیرفت درباره ترمیم دیواره‌های پل ملنتی گفت: برابر قانون مسئولیت ترمیم دیواره رودخانه ملنتی با شرکت آب منطقه‌ای است؛ اما آنها گفته‌اند پول ندارند.
هادی ربانی افزود: در یکی از جلساتی که در این زمینه تشکیل شد گفته‌اند با شرکت آب منطقه‌ای همکاری کنیم.
وی ادامه داد: طی جلسه‌ای مقرر شد مجوز چاهی برای طرح جابه‌جایی بهشت‌زهرا بدهند و ما هم برای دیواره ملنتی کمک کنیم که انجام آن ۴۰ تا ۵۰ میلیارد ریال هزینه می‌خواهد.
در تماس خبرنگار ایرنا با مسئولان آب منطقه‌ای در شهرستان جیرفت توضیحات کوتاهی، البته نه برای مصاحبه و اطلاع‌رسانی، ارائه شد؛ اما اجازه انتشار هیچ خبری ندادند.
فرماندار: متولی رودخانه‌ها شرکت آب منطقه‌ای است
فرماندار شهرستان جیرفت هم در این زمینه گفت: مسئولیت تمامی رودخانه‌ها و مسیل‌ها در شهر، روستا و خارج از آن برعهده شرکت آب منطقه‌ای است.
احمد بلندنظر افزود: بعد از جلسه شورای تأمین، ترک فعل برای متولیان امر را به دادستان ارجاع دادیم تا بخشی که موظف به انجام این کار است را احضار کند و مهلتی برای انجام آن بدهد.
او ادامه داد: شرکت آب منطقه‌ای مدعی است که چون شهرداری در بالادست برداشت شن کرده و آب آمده دیواره را تخریب کرده است؛ لذا شهرداری باید اقدام به ترمیم آن کند.
واقعیت اینکه پاس‌کاری ترمیم دیواره رودخانه‌ای که درست از وسط شهر می‌گذرد میان ۲ دستگاه موجب شده جان رهگذران به خطر افتد و حتی این مطالبه مطرح است که حتی زودتر از اینکه شورای تأمین تشکیل جلسه دهد دستگاه قضا باید اقدام به پیگیری این ترک فعل می‌کرد که به آستانه فصل بارندگی‌ها نرسیم.
حال باید منتظر ماند و دید با ورود شورای تأمین و درخواستی که به دادستانی احاله شده موضوع به چه سرانجامی می‌رسد و آیا زودتر این مشکل رفع می‌شود؟.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 9
  • دیروز: 91
  • هفته: 833
  • ماه: 6,300
  • سال: 53,853