جلسه شورای اقتصاد مقاومتی تشکیل شد کرمان آماده اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی

منتشر شده در صفحه | شماره

جلسه شورای اقتصاد مقاومتی تشکیل شد
کرمان آماده اجرای
سیاست‌های اقتصاد مقاومتی

جلسه شورای اقتصاد مقاومتی دیروز با حضور استاندار کرمان و جمعی از مسئولین در محل سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد و مسئولان ادارات مختلف استان کرمان برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی آماده شدند.
بدون وابستگی به نفت باید به توسعه رسید
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار کرمان در این جلسه با اشاره به تاکید رهبری که حرکت به سمت برنامه های جدید است، گفت: شرایط اقتصادی کشور ما پیچیده است و سال ها به نفت وابسته بوده است. محمدرضا فتوت تاکید کرد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به گونه ای برنامه ریزی شود که بدون وابستگی به اقتصاد نفت به توسعه دست یافت.
رویکرد ما اقتصاد مقاومتی است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در این نشست با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به کرمان اظهار داشت: به این منظور جلسات چهارجانبه‌ای را با مدیران کل ادارات خواهیم داشت. جعفر رودری افزود: آئین‌نامه طرح‌های قابل واگذاری دستگاه‌های دولتی به بخش خصوصی به دستگاه‌ها ابلاغ شده و با توجه به اینکه این رویکرد براساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، مدیران توجه لازم را داشته باشند. وی با اشاره به رسیدن لایحه بودجه به مراحل پایانی، گفت: مدیران‌کل در روزهای باقی‌مانده مواردی را که لازم است، پیگیری کرده یا به سازمان برنامه‌ریزی استان اطلاع دهند.
گردشگری یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این نشست گفت: یکی از محورهای مهمی که در اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته ‌می‌شود، حوزه صنعت و گردشگری است و این امر در کشورهای توسعه یافته قابل مشاهده است. محمود وفایی با اشاره به برنامه توسعه اظهار داشت: با توجه به سیاست های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، یک تکلیف قانونی و شرعی بر عهده داریم و باید تلاش کنیم در یک برنامه پنج ساله تعداد گردشگران خارجی را به پنج برابر افزایش دهیم. وی افزود: باید یک برنامه عملیاتی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی را تهیه و آن را اجرایی کنیم و جهت گیری ما به سمت سرمایه گذاری خصوصی است و در مرمت آثار تاریخی و باستانی بر این امر تاکید داریم. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: برنامه‌ریزی‌های ما بر این است که 200 هزار گردشگر خارجی را در کرمان داشته باشیم و تحقق این شعار مبتنی بر همکاری همه دستگاه‌ها و سرمایه‌گذاری عظیمی است که باید انجام شود.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه 27 هتل و 32 باب مهمانپذیر در استان کرمان وجود دارد، ادامه داد: یکی از شاخص های مهم در واحدهای اقامتی شب اقامت است که این میزان در حال حاضر 1.7 شب است و این میزان تا پنج سال آینده باید به 2.7 شب افزایش یابد. محمدحسین تجلی گفت: متوسط هزینه هر گردشگر در دنیا هزار و 700 دلار است که در صورت توسعه گردشگری خارجی در استان کرمان به طور متوسط هر گردشگر حدود هزار دلار هزینه خواهد کرد. وی با اشاره به وجود 27 مقصد گردشگری آماده سرمایه گذاری در استان کرمان گفت: در مجموع 10 هزار میلیارد ریال برای سرمایه گذاری در این حوزه نیاز است. تجلی افزود: از 615 بنا و ابنیه تاریخی موجود در استان کرمان، 77 باب قابل سرمایه گذاری و واگذاری به بخش خصوصی هستند. وی با اشاره به اینکه در حوزه صنایع دستی بیش از 300 رشته در استان کرمان وجود دارد افزود: 13 هزار و 102 نفر در حوزه صنایع دستی در استان کرمان مشغول به کار هستند که با توجه به افزایش کارگاه ها و آموزش های ارائه شده، این تعداد افزایش می یابد. تجلی بر ایجاد بازارچه صنایع دستی تاکید و خاطرنشان کرد: یک بازارچه صنایع دستی در شهربابک در دست احداث و راه اندازی است.
22 درصد بیلان منفی آب کشور مربوط
به کرمان است
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمان در این جلسه گفت: بیلان منفی سالانه استان کرمان 800 میلیون مترمکعب است این در حالی است که بیلان منفی کشور از ابتدای دهه 40 میزان 110 میلیارد مترمکعب بوده که 22 درصد بیلان منفی کشور مربوط به استان کرمان است. محمدرضا بختیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر 100 میلیون مترمکعب کسری آب شرب در استان داریم، اظهار داشت: سرانه آب های سطحی در دسترس در کشور 1415 مترمکعب برای هر ایرانی است که در استان کرمان 1040 مترمکعب می باشد که نسبت به سرانه کشوری پایین است و هدف گذاری شده که طی برنامه پنج ساله این تفاوت را از بین ببریم. وی با اشاره به اینکه تامین بیش از 89 درصد از منابع آب زیرزمینی در استان استفاده می شود، گفت: برنامه ریزی شده که میزان برداشت از منابع زیرزمینی طی پنج سال به 66 درصد برسد. بختیاری با اشاره به اینکه سند جامع آب استان کرمان در راستای طرح همیاران آب تدوین شده است گفت: این طرح مصوبه وزارت نیرو را دریافت کرده است.
برای رسیدن به اهداف برنامه ششم
به اعتبار نیاز داریم
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان نیز در این نشست گفت: شاخص بهره مندی روستائیان از آب آشامیدنی سالم در استان کرمان 67.5 درصد است که این میزان در کشور 76 درصد است. علی رشیدی با اشاره به شوری آب در برخی از مناطق استان کرمان تصریح کرد: 578 روستا با کمبود آب و 79 روستا با مشکل فلزات سنگین در آب مواجه هستند. وی ادامه داد: برای رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه در بخش فاضلاب به 126 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 72
  • دیروز: 153
  • هفته: 2,253
  • ماه: 14,295
  • سال: 72,441