خواص کدو سبز از نظر طب سنتی

منتشر شده در صفحه | شماره

خواص کدو سبز از نظر طب سنتی
در طب سنتی، اعتقاد بر این است که کدو سبز مانند سایر کدوها، طبع سرد و تری دارد و به همین دلیل زیره، نعناع، نمک، روغن زیتون، فلفل، خردل و آبغوره، جزو مصلحات این صیفی آبدار و کم‌کالری محسوب می‌شوند.
مصرف کدو به‌صورت خام یا بخارپز به افراد مبتلا به یبوست توصیه می‌شود. کدو سبز، آب فراوانی دارد و برای رفع تشنگی و باز کردن انسداد عروق هم می‌تواند مفید باشد.
افرادی که مزاج گرم دارند، آن را با آبغوره یا سرکه و افرادی که مزاج سرد دارند، آن را با زیره سیاه و ادویه‌های گرم میل کنند.
پوست کدو سبز می‌تواند در کاهش قند و تنظیم چربی‌خون موثر باشد،‌ به‌همین دلیل قرار دادن آن در رژیم غذایی روزانه افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود. این روزها که فصل ترشی انداختن است، می‌توانید از کدو سبز هم برای تهیه ترشی‌های خانگی استفاده کنید زیرا مصرف ترشی کدو سبز می‌تواند باعث هضم بهتر غذا شود.
کدوی سبز بخارپز یا پخته با ماش و نخود و روغن بادام، برای رطوبت بخشیدن به بدن و تسکین حرارت کبد بسیار مفید است.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :