سرپرست اتحادیه آسانسور کرمان: ۳۵ شرکت آسانسور درکرمان فاقد پروانه هستند
سرپرست اتحادیه آسانسور،پلهبرقی و خدمات وابسته استان کرمان گفت:در حال حاضر ۳۵شرکت صنعتی آسانسور در استان کرمان فاقد پروانه بهرهبرداری،طراحی و مونتاژ آسانسور هستند.
حمید عباسی، آسانسورها را یکی از پرکاربردترین تجهیزات در سازههای جدید دانست و گفت:با توجه به اینکه اکنون عصرِ ساختمانها و آپارتمانهای چندطبقه است و بالا رفتن از پلهها فرآیندی خستهکننده و کند است، استفاده از آسانسور تبدیل به یک الزام شده است که صرفهجویی در زمان و انرژی را به دنبال دارد.
او با تاکید بر اینکه ایمنی آسانسور در انتخاب آن نقش بسیار حیاتی دارد،بیانکرد:سیستم ایمنی آسانسور باید هنگام نصب و ساخت آسانسور توسط مهندسان ناظر بررسی شود،زیرا یک آسانسور ناایمن ممکن است،موجب وقوع حوادث ناگوار در آینده و خسارت مالی و جانی به ساکنان ساختمان شود.
عباسی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵ شرکت صنعتی آسانسور در استان کرمان فاقد پروانه بهرهبرداری،طراحی و مونتاژ آسانسور هستند،تصریحکرد:با ابراز تاسف این تعداد از شرکتها در سایه به فعالیت خود ادامه میدهند، فارغ از اینکه مالیات،عوارض یا هرگونه هزینه دیگری بپردازند و در مقابل کار خود به مشتری پاسخگو باشند.
او با بیاناینکه همچنین ۳۱ شرکت زیر نظر اتحادیه استان کرمان تا به امروز موفق به دریافت پروانه بهرهبرداری، طراحی و مونتاژ آسانسور شدهاند، افزود:به کارگیری یک مدیر فنی و دو تکنسین برای امتیازآور بودن شرکت متقاضی با سابقه سه سال بیمه زیر نظر شرکتهای آسانسوری از جمله الزامات دریافت پروانه از سازمان صمت است و باید این پروانه هر سه سال یکبار تمدید شود.
عباسی با توجه به اینکه برخی شرکتها علاوه بر کار در حیطه آسانسور در بخش تاسیسات،نصب آیفون،درب برقی، دوربین مداربسته و پکیج و … نیز فعالیت میکنند،عنوان کرد:صاحبان طرحهای ساختمانی و عموم مردم باید از انعقاد قرارداد با شرکتهای بدون پروانه طراحی،مونتاژ و نصب آسانسور خودداری کنند در غیر این صورت اتحادیه هیچ مسئولیتی در قبال هرگونه تخلف،اهمالکاری و عواقب مالی و جانی ناشی از استفاده از این آسانسورهای غیرایمن ندارد.
سرپرست اتحادیه آسانسور،پلهبرقی و خدمات وابسته استان کرمان با ابراز تاسف از اینکه خریداران به دلیل تفاوت قیمت ناچیز به شرکتهای بدون مجوز مراجعه میکنند،ادامه داد:بیشتر حوادثی که در آسانسورهای نصب شده رخ میدهد به دلیل بیدقتی در طراحی،نصب قطعات غیرایمن و عدم رعایت استانداردهای لازم است و توجه به همین امر مهمترین دلیل برای همکاری با شرکتهای مجاز محسوب میشود.
او با تاکیدبراینکه تبلیغات شرکتهای بدون مجوز قانونی، جرم محسوب میشود،ابراز داشت:تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا فرهنگ استفاده از آسانسورهای ایمن را در سطح جامعه نهادینه کنیم و در این راستا نیازمند همکاری مردم هستیم بر همین اساس میطلبد،آنها نیز قبل از هرگونه همکاری با شرکتهای آسانسور در مورد داشتن مجوزشان از اتحادیه استعلام بگیرند.