رئیس اتاق بازرگانی استان در جلسه شورای گفتگو مطرح شد: کشاورزی ما به علت مصرف بالای آب، بهره‌ور نیست

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1513

رئیس اتاق بازرگانی استان در جلسه شورای گفتگو مطرح شد: کشاورزی ما به علت مصرف بالای آب، بهره‌ور نیست

رئیس اتاق بازرگانی استان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره مصرف بالای آب در بخش کشاورزی و وضعیت سفره‌های آب زیرزمینی، گفت: مسئولان بخش خصوصی، مدیران و افراد مؤثر در استان اذعان دارند که کشاورزی با وجود نقش اساسی‌اش در امنیت اقتصادی، به علت مصرف بالای آب بهره‌ور نیست.

به گزارش کرمان‌نو، طبیب‌زاده با اشاره مصرف قریب به ۶ میلیارد مترمکعب به‌صورت سالانه در استان که بخش غالبی از آن در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، گفت: اگر فکر اساسی برای کشاورزی نشود، این بخش در استان سرنوشت خوبی نخواهد داشت.

او با بیان اینکه باید انقلابی در کشاورزی استان صورت گیرد، اضافه کرد: کشاورزی مدرن یک منجی برای تأمین نیازها، حفظ محیط‌زیست و استفاده بهره‌ور از نهاده‌هاست و بایستی این موضوع در دستور کار جهاد و مراکز تحقیقاتی قرار گیرد.

او در این نشست همچنین با اشاره به رقابت سنگین در بخش پسته در دنیا، کفت: اگر برخی مسائل حل نشود شاید نتوانیم از ظرفیت استان در بخش پسته استفاده کنیم و بایستی شورای‌عالی پسته تشکیل و این مسائل بررسی شود.

 *مشکلات پروژه صاروج پارس رفع شد

در ادامه رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان از رفع مشکلات پروژه صاروج پارس خبر داد.

 بنا به گفته سید مهدی طبیب‌زاده، مشکلات این پروژه با حمایت ستاد استانی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری حل شده است.

پیش‌ازاین حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس‌کل دادگستری استان در ۸ خرداد امسال، بر ضرورت تکمیل هرچه سریع‌تر پروژه صاروج پارس که با مشارکت سرمایه‌گذار عمانی در حال احداث است، تأکید کرده و گفته بود: در پروژه صاروج پارس موضوع حیثیت جمهوری اسلامی ایران در میان است و باتوجه‌به اینکه سرمایه‌گذاران خارجی این پروژه مدام در حال رفت‌وآمد هستند، نباید کاری کرد که از سرمایه‌گذاری در استان کرمان و کشور منصرف شوند.

او ضمن تأکید بر اینکه اعضای شورای شهر باید صرفه و صلاح شهرداری و مردم را مدنظر قرار دهند، گفته بود: در زمینه اجرای تعهدات شهرداری در قرارداد پروژه صاروج پارس باید به نحوی اقدام شود که روند تکمیل این پروژه در سریع‌ترین زمان ممکن ادامه یابد؛ زیرا هرچه این پروژه طول بکشد جز ضرر و رهاوردی برای طرفین سرمایه‌گذاری ندارد. جلو ضرر از هرجا گرفته شود، منفعت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 70
  • دیروز: 263
  • هفته: 2,727
  • ماه: 10,496
  • سال: 78,301