مدیرکل کمیته امداد استان کرمان: استان کرمان در پرداخت تسهیلات اشتغال وضعیت مطلوبی ندارد
ناصر عسکرینژاد در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان کرمان که با تأکید استاندار کرمان بهمنظور تسریع در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ ویژه سازمانهای حمایتی برگزار شد، با بیان اینکه قسمت عمده کار توانمندسازی محرومان بر عهده بانکها است، گفت: اگر شبکه بانکی و خدمات مدیران بانکها نبود سازمانهای حمایتی بهتنهایی قادر نبودند خدماتی در حوزه تسهیلات به جامعه هدف ارائه کنند.
او به شعار سال اشاره و تصریح کرد: کمیته امداد بهعنوان یک نهاد حمایتی، رسالتش ایجاد اشتغال پایدار با درآمد ثابت است و ۵۰ درصد تعهد اشتغال دولت بر عهده کمیته امداد گذاشته شده است.
عسکرینژاد بیان کرد: پارسال به همت و همراهی بانکهای عامل در سطح کشور، ۴۴۰ هزار مورد از یک میلیون شغلی که دولت تعهد کرده بود، با تلاش کمیته امداد محقق شد و مابقی به علت مشکلاتی که در بحث پرداخت تسهیلات وجود داشت محقق نشد.
او گفت: پارسال علیرغم همراهی بانکها حدود ۱۷۴ میلیارد تومان از اعتبارات اشتغال کمیته امداد استان کرمان جذب نشد و نتوانستیم به دست جامعه هدف برسانیم و این موضوع رتبه استان را مقداری کاهش داده است.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان تعداد فرصتهای شغلی در نظر گرفته شده برای کمیته امداد استان کرمان طی امسال را ۲۶ هزار و ۶۰ فرصت شغلی اعلام کرد و افزود: این تعداد فرصت شغلی از محل تسهیلات جزء چهار قرار است ایجاد شوند که تاکنون حدود ۲۲ درصد از این فرصتهای شغلی محقق شده که آمار بسیار پایینی است.
عسکرینژاد با اشاره به اینکه هر هفته باید گزارش عملکرد پرداخت تسهیلات اشتغال را به استاندار کرمان ارائه دهیم، تصریح کرد: متاسفانه پرداخت تسهیلات اشتغال در استان وضعیت مطلوبی ندارد و از میانگین کشوری بسیار عقب هستیم.
او بیان داشت: هم اکنون بیش از ۲۳ هزار نفر در سامانه حیات برای دریافت تسهیلات اشتغال ثبتنام کردهاند که به دلیل محدودیت بانکها از این تعداد تنها ۱۰ هزار نفر به بانکها معرفی شدهاند و بانکهای عامل تاکنون فقط به ۲ هزار و ۹۵۳ نفر از افراد معرفی شده تسهیلات پرداخت کردهاند.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان از مدیران بانکهای استان خواست، باتوجهبه اینکه فرصتی تا پایان سال باقی نمانده، در جذب اعتبارات اشتغال و فراهمکردن زمینه اشتغال و توانمندسازی مددجویان و نیازمندان با این نهاد همکاری کنند.