هشدار استاندار کرمان نسبت به شعارزدگی در سیاست‌های جمعیتی

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1945

محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، در همایش بزرگداشت هفته ملی جمعیت تأکید کرد که آینده کشور وابسته به رویکردی مسئولانه، همه‌جانبه و واقع‌بینانه در موضوع جمعیت است و صرف شعار دادن بدون برنامه‌ریزی عملی، مؤثر نیست.
به گزارش کاغذوطن به نقل از ایسنا، صبح روز دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، همایش هفته ملی جمعیت با حضور مسئولان استان در کرمان برگزار شد. محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، با اشاره به اهمیت کلیدی موضوع جمعیت در سرنوشت کشور، خواستار پرهیز از نگاه سطحی و شعاری به این مقوله شد و هشدار داد که تبدیل سیاست‌های جمعیتی به تبلیغات بی‌پشتوانه می‌تواند آسیب‌زا باشد. او اظهار داشت: «مسئله جمعیت یک رسالت ملی است و باید همه نهادها و شهروندان در قبال آن احساس مسئولیت کنند.»
طالبی تاکید کرد که سیاست‌های افزایش جمعیت تنها زمانی نتیجه‌بخش است که متکی بر واقعیت‌های اجتماعی و نیازهای اجرایی جامعه باشد. او افزود: «تشویق به فرزندآوری باید در بستری از حمایت‌های واقعی نظیر بهبود شرایط معیشتی، مسکن، آموزش و خدمات رفاهی اجرا شود تا خانواده‌ها آسودگی خاطر داشته باشند.»
او همچنین با تاکید بر لزوم طراحی سیاست‌های بومی متناسب با شرایط کرمان، از دستگاه‌های اجرایی استان خواست ظرفیت‌های محلی را مد نظر قرار دهند تا اعتماد عمومی جلب شود. طالبی اقدامات فراهم‌شده در حوزه تأمین زمین برای خانواده‌های پرجمعیت استان را امیدوارکننده دانست و خواستار سرعت و شفافیت بیشتر در اطلاع‌رسانی این طرح‌ها شد.
در پایان، استاندار کرمان بر نقش تأثیرگذار نهادهای محلی در فرهنگ‌سازی، آگاه‌سازی و ایجاد اعتماد میان مردم تأکید کرد و گفت: بدون حضور و مشارکت سازنده این ارگان‌ها، دستیابی به اهداف جمعیتی ملی ممکن نخواهد بود. همچنین، وی خواستار هماهنگی بیشتر میان نهادهای مختلف برای رفع موانع اجرایی و اطمینان از اثربخشی سیاست‌های حمایتی جمعیتی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 1
  • امروز: 474
  • دیروز: 310
  • هفته: 2,757
  • ماه: 13,799
  • سال: 137,479