فکوری هرندی عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور: با نشستن تغییری در رتبه کرمان در حوزه فناوری اطلاعات حاصل نمی‌شود

منتشر شده در صفحه | شماره

فکوری هرندی عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور:
با نشستن تغییری در رتبه کرمان
در حوزه فناوری اطلاعات حاصل نمی‌شود

فرهاد فکوری هرندی بیش از 20 سال است که در حوزه IT فعالیت می کند. با وی که هم اکنون عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، عضو هیات مدیره اتحادیه کامپیوتر و ماشین های اداری، کتاب و لوازم التحریر و همچنین عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه استان کرمان می باشد در ارتباط با پانزدهمین دوره نمایشگاه الکامپ که از سوم لغایت ششم آذر ماه سال جاری در کرمان برگزار شد صحبت کردیم که در ادامه می خوانید:
فرهاد فکوری هرندی درباره هدف برگزاری نمایشگاه الکامپ گفت: این نمایشگاه با هدف بهبود کسب و کار اعضا و توسعه فرهنگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در جامعه برگزار شد و هدف ما حضور جدی همه ذینفعان صنعت اعم از شرکت های حوزه های مختلف، دانشگاه ها، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و دستگاه های دولتی بوده است.
عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور افزود: امیدواریم بتوانیم نمایشگاه الکامپ را نقطه تماس ذینفعان مختلف این صنعت نموده و شاهد تغییرات جدی و موثری در حوزه کسب و کار این صنعت باشیم. وی تصریح کرد: در نمایشگاه امسال 60 مرکز در فضایی بالغ بر 1850 متر مربع در حوزه های سخت افزار، نرم افزار، دولت الکترونیک، خدمات تجارت الکترونیک، آموزشی و پژوهشی و شبکه های داده و امنیت فضای تبادل اطلاعات از استان های کرمان، تهران، خراسان رضوی و یزد به عرضه محصولات خود پرداختند.
فکوری با اشاره به اینکه پانزدهمین نمایشگاه الکامپ کرمان در شرایطی برگزار شد که پس از یک دوره رکود، امید به آینده ای روشن در شرایط پساتحریم، شور و شعفی در دل فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد نموده اظهار داشت: جاذبه های دیگری نیز انگیزه های این فعالان در استان کرمان را بیشتر نموده است.
جاذبه هایی همچون لزوم حرکت به سمت اقتصاد دانش محور در فرمایشات مقام معظم رهبری به عنوان یکی از اصول تدوین برنامه ششم توسعه کشور و یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی، شناسایی فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور توسط رئیس جمهور محترم و قرار دادن این صنعت به عنوان دومین محور توسعه کشور پس از نظام سلامت، تکمیل برنامه های زیرساختی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و اعلام آمادگی برای اجرای برنامه های توسعه دولت الکترونیک و عزم جدی استاندار محترم کرمان جهت توسعه دولت الکترونیک در استان و اعتقاد ایشان به این صنعت.
عضو شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور درباره تاثیر برگزاری نمایشگاه الکامپ بر وضعیت توسعه فاوا در استان کرمان هم اظهار داشت: نمایشگاه الکامپ می تواند با توجه به ورود نیروهای متخصص و کارآزموده در سال های آینده به نحو بهتری برگزار گردد. با برگزاری نمایشگاه و ایجاد ارتباط با استان های دیگر و همچنین در سطح بین المللی که استان کرمان ظرفیت بالقوه را دارا می باشد، می توان جایگاه بهتری را در سال های آینده برای استان عزیزمان کرمان رقم زد. فرهاد فکوری خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که ارزیابی و رتبه بندی و جایگاه کرمان قابل بحث و گفت و گو است. وی اضافه کرد: همزمان دستگاه های دولتی حرکت خوبی را در جهت توسعه زیرساخت ها و بسترهای مناسب شروع کرده اند و نتایج خوبی را امروز از آن موارد شاهد هستیم که بالا بردن ضریب نفوذ اینترنت در استان و حرکت به سوی ایجاد دانش و ثروت نمونه هایی از این دست می باشند که نیاز است اینگونه فعالیت ها بیشتر شود چرا که با نشستن و سکون تغییری در رتبه کرمان در حوزه فناوری اطلاعات حاصل نمی شود.
فکوری با بیان اینکه نمایشگاه امسال می توانست با حضور فعالان بیشتر در حوزه های تخصصی و دسته های مختلف رونق بیشتری داشته باشد، اذعان داشت: اما این را بدانید که برگزاری این نمایشگاه در شرایط فعلی یک هنر است و باید آن را حفظ نماییم. همین که فتیله این نمایشگاه روشن می شود خوب است چرا که صنعتی پیشران است و به رشد فاوا کمک می کند.
وی در پایان ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مشارکت کنندگانی که علی رغم رکود در نمایشگاه حضور یافتند گفت: از شرکت نمایشگاه های بین المللی، دفتر فناوری اطلاعات استانداری، سازمان ارتباطات و اطلاعات استان و سایر دستگاه ها و سازمان ها کمال تشکر را دارم و امیدوارم برای بازدیدکنندگان این نمایشگاه مفید بوده باشد.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 70
  • دیروز: 263
  • هفته: 2,727
  • ماه: 10,496
  • سال: 78,301