دو سال از استانداری رزم حسینی در کرمان گذشت استاندار توسعه‌ طلب

منتشر شده در صفحه | شماره

دو سال از استانداری رزم حسینی در کرمان گذشت
استاندار توسعه‌ طلب

16 آذر ماه سال جاری، علیرضا رزم حسینی وارد سومین سال خدمت خود در استانداری کرمان شد.
رزم حسینی که پیش از استانداری کرمان از فعالان بخش خصوصی بود، در حالی حاضر به پذیرش این سمت شد که نام وی در گزینه های پیشنهادی هیچ یک از دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا نبود.

اصولگرایان با پنج نفر به میدان آمدند
پنج ماه پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات خرداد 92 علیرضا رزم حسینی توسط عبدالرضا رحمانی فضلی به عنوان استاندار کرمان معرفی شد. در حالی این اتفاق رخ داد که گروه های سیاسی در حال چانه زنی بودند تا فردی نزدیک به جریان خود به عنوان استاندار کرمان معرفی شود. نمایندگان اصولگرای کرمان اول به دنبال ابقای اسماعیل نجار، استاندار کرمان در دولت دهم در دولت یازدهم بودند و می گفتند «تمام تلاش مجمع نمایندگان استان در جهت انتصاب فردی معتدل برای استانداری کرمان است و خوشبختانه اسماعیل نجار استاندار فعلی کرمان،این خصوصیات را دارد و مورد تائید و حمایت مجمع نمایندگان استان است.» ( فرج الله عارفی نماینده جیرفت، 18 آبان 92) و یا اینکه «نجار استاندار کرمان گزینه اصلی باقی می‌ماند، زیرا وی هم از اقوام آقای روحانی و هم از نیروهای معتدل، مؤمن و متدین است.» (موسی غضنفرآبادی نماینده بم، 26 آبان 92). اصولگرایان اما گزینه های دیگری را هم به جز نجار داشتند. فرج الله عارفی در گفت و گو با تسنیم گفته بود که حسن پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات،رضا انجم‌شعاع معاون وزیر نیرو، محمد جلال‌مآب مدیرعامل گل‌گهر سیرجان و شهباز حسن‌پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس از دیگر گزینه‌های این مجمع برای تصدی استانداری کرمان هستند که به وزیر کشور معرفی شدند.

از فعالیت در سپاه تا موفقیت های اقتصادی
رزم حسینی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از رزمندگان دفاع مقدس و دارای سابقه خدمت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. وی در مقطعی از دفاع مقدس قائم‌مقام قاسم سلیمانی، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله بوده است. جانباز شدن وی در عملیات خیبر و دریافت نشان فتح از دست رهبر معظم انقلاب و حضور به عنوان یکی از بنیان‌گذاران بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس و ریاست این بنیاد در سال ۱۳۶۸ از جمله سوابق رزم‌حسینی در سپاه پاسداران است. ریاست ستاد فرماندهی سپاه هفتم صاحب الزمان (عج) که لشکر ثارالله و سپاه استان کرمان را اداره کرده، آخرین مسئولیت رزم حسینی در سپاه پاسداران اتقلاب اسلامی است.
علیرضا رزم حسینی مدرک کار‌شناسی علوم اقتصادی و بازرگانی از دانشگاه شهید باهنر کرمان دارد و در عرصه اقتصادی عضویت در هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه استان کرمان، مدیر عاملی و ریاست هیات مدیره مجتمع صنعتی کرمان و مدیر عاملی شرکت ماشین آلات راهسازی کرمان را تجربه کرده است. مشاور بازرگانی بنیاد مستضعفان و جانبازان، ریاست هیأت مدیره شرکت صنایع فلزی آلیاژکاران دوهزار، مدیر عاملی شرکت ماشین آلات راهسازی کاترپیلار و نایب رئیسی انجمن تولید کنندگان و وارد کنندگان ماشین آلات ساختمانی و معدنی کشور از دیگر سوابق استاندار کرمان است.

هشت گزینه ای که اصلاح طلبان مدنظر داشتند
اصلاح طلبان هم گزینه های خاص خود را داشتند. اگرچه این جریان به مانند اصولگرایان از قدرت چانه زنی نمایندگان مجلس برخوردار نبود، اما بدلیل اینکه حسن روحانی با حمایت اصلاح طلبان توانسته بود ردای ریاست جمهوری را بر تن کند این حق را به خود می دادند که نماینده عالی دولت در استان کرمان نزدیک به اصلاح طلبان باشد. کریمی استاندار سابق کرمان، ابوسعیدی رئیس ستاد روحانی، مصطفوی رئیس سابق دانشگاه باهنر، همایی، فرشاد معاون سیاسی امنیتی استاندار دوران اصلاحات، بختیاری نماینده سابق مجلس و میرزایی استاد دانشگاه به همراه سردار بنی‌اسدی از نیروهای سپاه هشت گزینه پیشنهادی اصلاح طلبان به وزارت کشور برای استانداری بودند که سردار بنی اسدی همان ابتدا با این پیشنهاد از سوی اصلاح طلبان مخالفت کرد. این گزینه ها را حسین‌علی بهرام‌پور سخنگوی شورای سیاست‌گذاری و هماهنگی اعتدال‌گرایان و اصلاح‌طلبان استان کرمان 25 آبان ماه 92 در گفت و گو با خبرگزاری فارس عنوان کرده بود. در رسانه ها اما نام افراد دیگری هم به این گزینه های اصلاح طلبان اضافه می شد. افرادی همچون محمد سیاوشی، محمد جواد فدایی و ابوالقاسم سیف الهی.

رزم حسینی با پورشه از دیگران سبقت گرفت
در روزهایی که ابواقاسم سیف الهی، محمد جلال مآب و محمدعلی کریمی به عنوان گزینه های نهایی استانداری کرمان مطرح می شد، ناگهان وزارت کشور از یک نام جدید پرده برداری کرد. در ششم آذر ماه 92 در خبرگزاری های مختلف اعلام شد که علیرضا رزم حسینی، از فعالان بخش خصوصی کشور و کسی که در مقطعی از دفاع مقدس قائم‌مقام حاج قاسم سلیمانی فرمانده لشکر 41 ثارالله بوده به عنوان استاندار کرمان تعیین شده است و دهم آذر ماه خبر به طور رسمی تایید شد. شش روز بعد و در روز دانشجو هم رزم حسینی توسط وزیر کشور به عنوان استاندار کرمان معرفی شد و رسما کار خود را آغاز کرد. فردی که در برخی رسانه ها از او به عنوان استاندار پورشه سوار دولت یازدهم نام می بردند موفق شد با پورشه از دیگر گزینه های استانداری کرمان سبقت بگیرد و استاندار کرمان شود. البته آنچه مسلم بود اینکه انتصاب رزم حسینی با هماهنگی مجمع نمایندگان استان و اصلاح طلبان روی داد. گفتنی است رزم حسینی چهاردهمین استاندار کرمان پس از انقلاب بوده است. طی 35 سال گذشته محمدعلی احمدی، حمید بهرامی‌احمدی، غلام‌عباس زارع‌میرک‌آباد، علی‌اصغر صامت، عبدالحسین ساوه، حمید میرزاده، سید حسین مرعشی، مسعود محمودی، مرتضی بانک، محمدعلی کریمی، محمد رئوفی‌نژاد، حبیب‌الله دهمرده و اسماعیل نجار به عنوان استانداران بومی و غیربومی با سلایق کاری و سیاسی متفاوت سکان اداره استان کرمان را به دست گرفتند.

توسعه همه جانبه استان وعده استاندار جدید
رزم حسینی در آیین معارفه اش به مردم کرمان وعده داد که به فکر توسعه همه جانبه استان کرمان است. توسعه همه جانبه ای که از دل توسعه اقتصادی، خلق ثروت و استفاده از ظرفیت های کرمان بدست می آید. حالا پس از دو سال از فعالیت رزم حسینی این سوال پیش می آید که وی چقدر در عملی کردن وعده اش موفق بوده و آیا تاکنون توانسته نمره قبولی بگیرد؟ با نگاهی به برخی از اقدامات علیرضا رزم حسینی در این دو سال تا حدودی می توان به این پرسش پاسخ داد اما برای پاسخ قطعی به این پرسش حداقل باید تا پایان دوره وی صبر کرد. البته رزم حسینی با عملکردش در 2 سال اخیر نشان داده است که وام دار هیچ حزب و گروهی نیست و می توان او را استانداری توسعه طلب دانست. در ادامه نگاهی انداخته ایم به مهم ترین اقدامات علیرضا رزم حسینی در طول دو سال استانداری کرمان.

تقاطع های غیر همسطح
سال ها بود که مردم شهر کرمان نسبت به روند کند تغییرات شهر انتقاد داشتند. این موضوع به خصوص در ساخت تقاطع های غیرهمسطح و حل مسئله ترافیک بیشتر نمود پیدا می کرد. کرمانی ها با نگاهی به دیگر شهرها با این سوال مواجه می شدند که چگونه شهری مانند یزد که از کرمان به مراتب کوچکتر است، از نظر نمای شهری از کرمان توسعه یافته تر است؟ استاندار کرمان هم روی این نکته دست گذاشت و توانست قرارگاه خاتم الانبیا را به کرمان بیاورد. در حال حاضر 12 تقاطع غیرهمسطح در سطح کرمان از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء در دست انجام است که پنج پل در حال اجراست و هفت تقاطع نیز در حال طراحی قرار دارد. تقاطع های غیرهمسطح میدان آزادی، پل شهید بادپا، پل ابوذر، پروژه میدان آزادی، تقاطع غیر همسطح فیروزه، تقاطع هوانیروز و تقاطع چهارراه سمیه از جمله این طرح ها است. کل توافق نامه قرارگاه خاتم در شهر کرمان 500 میلیارد تومان است و این طرح ها ابید در مدت 24 ماه اجرایی شوند. یک تقاطع غیر همسطح دیگر هم البته در شهر کرمان در دست اجراست که پیمانکاری غیر از خاتم الانبیا دارد. تقاطع غیرهمسطح جبلیه. برآورد کلی این طرح یک میلیارد و 200 میلیون تومان است که پیمانکار انتخاب شده برای اجرای این طرح شرکت محور گستر شرق از شرکت های اقماری جهاد نصراست که قرار است این طرح را در مدت زمان شش ماه اجرایی کند. این تقاطع البته انتقادات فراوانی را در پی داشته است. چرا که عده ای معتقدند به گنبد جبلیه که اثری تاریخی و ملی است بر اثر ساخت این تقاطع غیرهمسطح ضربه وارد می شود و شاید یکی از نقاط منفی کارنامه استاندار کرمان همین تقاطع غیرهمسطح گنبد جبلیه باشد.

 


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 139
  • دیروز: 234
  • هفته: 4,542
  • ماه: 14,318
  • سال: 72,211