تلویزیون سکوی پرتاب چه بازیگرانی شد؟
در تمام سالهای گذشته بازیگران شناخته شده بسیاری که تعداد قابل توجهی از آنها در سینما به چهرهای مطرح تبدیل شدند،کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کردهاند. ستارههایی که هر بار با به کار بردن جملاتی مثل اینکه «به تلویزیون مدیونم» یا «با حضور در تلویزیون بود که برای اولین بار دیده و مطرح شدم» میخواهند بگویند همچنان خود را وامدار سیما و سریالهایش میدانند. در این میان عدهای با تداوم حضور در مجموعههای تلویزیونی از بازیگری گرفته تا کارگردانی، نویسندگی یا حتی مشاوره به کارگردان و بازیگردانی دنبال ادای دین هستند و عدهای دیگر خاستگاهشان را بنا به دلایل مختلف فراموش کردهاند.
مهران مدیری؛بازگشت ناموفق آقای فرزند: «فرززند تلویزیون» این عنوانی بود که خود مدیری بعد از پایان دلخوری هایش از مسوولان سیما برای خودش به کار برد.البته که مدیری راست می گفت.هر چند او در 24 سال اخیر همه کار کرده و به غیر از بازیگری و کارگردانی در عرصه نمایش و موسیقی هم فعالیت داشته اما او از تلویزیون شروع کرد،در تلویزیون معروف شد و اوج گرفت و حالا در همین تلویزیون به کارش ادامه می دهد. مدیری نوروز امسال با «در حاشیه» به تلویزیون برگشت تا وفاداریاش را نشان دهد اما سریال تازه او با آثار قبلیاش تفاوت زیادی داشت. حاشیهها چنان به پر و پای «در حاشیه» پیچیدند که خیلیها گمان کردند دیگر او را در قاب تلویزیون نخواهند دید اما او این روزها مشغول تصویربرداری فاز دوم سریالش است تا همچنان رابطهاش را با تلویزیون حفظ کرده باشد.
شهاب حسینی؛ از مجریگری تا سوپراستاری سینما: بازیگر شناختهشدهای که طی سالهای اخیر همیشه جایی در بین بهترینهای سینما داشته، از تلویزیون به پرده نقرهای آمد. او حدود بیست سال قبل با مجریگری در برنامه «اکسیژن» در تلویزیون کارش را شروع کرد و همین کار را در برنامههای «برپا برپا»، «به رنگ صبح» و «سایه روشن» ادامه داد. حسینی با وجود تمام مشغلههایش هیچ وقت از تلویزیون قهر نکرد و طی سالهای اخیر و در لابه لای کارهای متعدد سینماییاش در سریالهایی چون «تب سرد»، «مدار صفر درجه»، «شوق پرواز» و «سرزمین کهن» حضور داشته است.
رضا عطاران؛ از درخشیدن در تلویزیون تا قهر با آن: یکی از پولسازترین ستاره امروز سینمای ایران که حضورش در هر فیلمی میتواند تضمین کننده فروش میلیاردیاش در اکران عمومی باشد از بازی در برنامههای طنز آیتمی تلویزیون و بعدتر ایفای نقش در سریالهای سیما به اوج رسید. آخرین کار تلویزیونی او «بزنگاه» حدود ۷ سال قبل پخش شد و از آن روز تا حالا عطاران فقط یکی دو بار به دوستانش مثل مجید صالحی و سعید آقاخانی در نقش مشاور کمک کرده است.
مربیان پرافتخاری که شغل ندارند!
یکی از مزایای لیگ برتر فوتبال ایران، تبدیل مدار مربیان از مردان تسلسلی و زنجیره ای به چهره های تازه است. قلعه نویی، ابراهیم زاده و فرکی به عنوان پرافتخارترین مربیان 8 سال گذشته لیگ مهمترینهای این عرصه هستند. بعد از این سه مرد بزرگ مردان دیگری مثل ابراهیم قاسمپور، صمد مرفاوی، رسول خطیبی، محمود یاوری، خداداد عزیزی، بیژن ذوالفقارنسب، محمدحسین ضیایی، محمدرضا کربکندی، حمید درخشان، اصغر مدیرروستا و مجید باقری نیا از مردان بزرگ و مربیان سابقه دار در لیگ برتر 8 فصل اخیر هستند که بدون فعالیت و بیکار هستند.
امیرقلعه نویی؛ پرافتخارترین
امیر قلعه نویی صاحب 5 عنوان قهرمانی، 3 نایب قهرمانی، یک سومی، یک پنجمی و یک ششمی در لیگ برتر است و در ابتدای فصل سرمربی ملوان بودکه زمام کا را خیلی زود رها کرده و سکان را به استیلی سپرد، او از مهمترین مردان لیگ برتر است که پیشنهادات بسیار دارد اما به آنها وقعی نمی گذارد.
حسین فرکی؛ قهرمان معزول
قهرمان لیگ پارسال با سپاهان و 2 سال قبل با فولاد است که چند هفته قبل برکنار شد، اتفاقی که تنها در لیگ ایران امکان وقوع دارد، در ادوار گذشته مدیران باشگاه ها به مربیان قهرمان، حداقل یک سال ضمانت حضوری می دادند. فرکی در 4 سال گذشته صاحب 2 قهرمانی و عناوین سوم و چهارم شده است.
منصور ابراهیم زاده؛ مرد دوم
بعد از قلعه نویی بهترین میانگین امتیازات را در لیگ دارد. او از سال 87 سرمربیگری را تجربه کرده و در مدت حضورش 2 نایب قهرمانی در لیگ و یک سومی دارد و در جام حذفی قهرمان شده و سابقه رسیدن به فینال آسیا را هم دارد.
فیروز کریمی؛ منجی همیشگی
مرد همواره مطرحی که حضورش همواره با موفقیت توام بوده است. او که پارسال نقش منجی برای ملوان بازی کرد.