استاندار کرمان در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس: دفاع مقدس نباید وسیله‌ای برای جریانات سیاسی باشد

منتشر شده در صفحه | شماره

استاندار کرمان در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس:
دفاع مقدس نباید وسیله‌ای برای جریانات سیاسی باشد

استاندار کرمان بعد از ظهر دیروز در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در محل سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان با اشاره با اینکه اهمیت دوران دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست، گفت: یکی از اهداف این شورا و بنیاد این است که اتفاقات این دوران را در تاریخ ثبت و اسناد و مدارک مرتبط را در یک مرکز به عنوان بانک اطلاعاتی جمع آوری کنیم. علیرضا رزم حسینی افزود: هدف دیگر، انتشار و انتقال ارزش ها به جوانان است که مبتنی بر ارزش های انسانی و اسلامی بود و امروز نیاز جامعه ما این است که این ارزش ها را در جامعه ترویج بدهیم و الگوهای آن شهیدان عزیز هستند.
استاندار کرمان با بیان اینکه افرادی که در دفاع مقدس بودند با خلوص نیت و با شجاعت همراه با درایت و تدبیر در همه عرصه ها بودند، گفت: نیازمند حرکت در این مسیر هستیم، زیرا ما می خواهیم براساس انقلاب حرکت کرده و لازم است وقایع تاریخی دوران هشت ساله را به خرافات آلوده نکنیم. رزم حسینی گفت: باید کمیته های تخصصی در شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فعال شده و هر کدام مرتبط با هر دستگاه اجرایی مشارکت کنند و این شورا می تواند در سراسر استان هماهنگی به وجود آورد. وی با اشاره به اینکه دوران دفاع مقدس عاری از هرگونه گرایشات و سلیقه های سیاسی رایج امروز بوده، تاکید کرد: باید در نشر و بیان خاطرات دوران دفاع مقدس صداقت و خلوص حفظ شده و وسیله ای برای جریانات سیاسی قرار نگیرد. استاندار کرمان در پایان خاطر نشان کرد: همه دستگاه های اجرایی آمادگی همکاری در این شورا را دارند و خود را مدیون دوران دفاع مقدس می دانند و امیدواریم بتوانیم فرهنگ غنی دوران دفاع مقدس را در جامعه ترویج دهیم.
کرمان پیشروترین استان درحفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان در این جلسه گفت: از مجموع شش هزار و 500 شهید در استان کرمان برای 150 شهید کتاب نوشته شده است و تاکنون با 10 هزار نفر از رزمندگان استان مصاحبه شده است که کمتر از 10 درصد از این افراد است و این در حالی است که بخشی از این مصاحبه ها موردی بوده و کامل نیست. سرهنگ محمدمهدی ابوالحسنی اظهار کرد: طبق تبصره یک ماده 11 اساسنامه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که توسط مقام معظم رهبری در سال 83 ابلاغ شده، یکی از مجموعه هایی که باید در این راستا در استان ها شکل بگیرد، شورای حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است.
ابوالحسنی تصریح کرد: امیدواریم شورای کاربردی و با بازخورد عملی اعضا در راستای حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس داشته و کار را با همکاری دنبال کنیم. وی از استاندار کرمان به عنوان رئیس شورای حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس یاد کرد و گفت: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه به عنوان عضو دائم این شورا انتخاب شده اند.
ابوالحسنی با اعلام اینکه این شورا در مجموع 25 عضو دارد افزود: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس دارای کمیته های آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس، هنری، نمایشی و ادبیات دفاع مقدس، فرهنگی اجتماعی و رسانه ای دفاع مقدس، راهیان نور، امور پیشکسوتان و تشکل های مردم نهاد دفاع مقدس و زنان و دفاع مقدس است. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان وظایف شورا را اینگونه عنوان کرد: آسیب شناسی وضع موجود، ترغیب و مشارکت دستگاه ها و نهادها نسبت به شناختن و شناساندن اهداف دفاع مقدس، تعیین نقاط جغرافیایی باقی مانده از دوران دفاع مقدس و احداث یادمان، فراهم کردن زمینه های مشارکت موثر و هم افزایی دستگاه های اجرایی و … از جمله وظایف شورا می باشد.
ابوالحسنی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند» دوران دفاع مقدس نیروی محرکه تاریخ امم خواهد بود» و ظرفیتی که در هشت سال به برکت ایثارها و از خودگذشتگی ها به وجود آمده می تواند نه تنها در فرهنگسازی کشور بلکه سطح دنیا موثر باشد. وی اظهار داشت: امروز هر حرکتی که در حوزه مقاومت در جهان انجام می شود آثاری از دفاع مقدس ما در آن حوزه تاثیر دارد.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد استان کرمان در راستای حفظ آثارو نشر ارزش های دفاع مقدس بیان کرد: کرمان پیشروترین استان درحفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است و در سال 68 نخستین مرکز حفظ آثار با مدیریت آقای رزم حسینی در استان آغاز به کار کرد در حالی که تشکیل بنیاد حفظ آثار کشور سال 69 بوده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمان با بیان اینکه برگزاری کنگره سرداران و 8 هزار شهید استان های کرمان و سیستان و بلوچستان در سال 76 و تاسیس موزه دفاع مقدس همزمان با آن نیز از دیگر اقدامات این حوزه بوده تصریح کرد: موسسه حماسه ثارالله طی سال های گذشته توسط سردار سلیمانی با مجموعه ای از پشکسوتان جنگ در استان فعال شده است.
ابوالحسنی خاطر نشان کرد: تقریبا یک دهم کار دفاع مقدس را طی سال های گذشته کار انجام شده و بیشتر حجم کار مانده و شاید یکی از دلایلی که مرکز به سمت تشکیل شورا رفته، عدم توانمندی مجموعه ها به تنهایی در ثبت وقایع مهم ترین برهه تاریخ کشور ماست. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان پیشنهاد داد تا طرح جامع حفظ آثار تهیه شود تا براساس آن کمیته‌ها تشکیل و برنامه‌ها اجرایی شود.
کرمان در حوزه حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس جایگاه بسیار خوبی را در سطح کشور دارد
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان نیز در این جلسه گفت: کرمان در حوزه حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس جایگاه بسیار خوبی را در سطح کشور دارد. فاطمه سادات حسینی افزود: از آنجا که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفظ دستاوردهای دوران دفاع مقدس و انتقال این دستاوردها به نسل جوان تاکید دارند، باید این ارزش ها را به جامعه به ویژه جوانان ارائه کنیم.
وی با اشاره به اینکه بنیان برخی خانواده ها مورد تهدید قرار گرفته است گفت: آیا در تداوم مسیر دوران دفاع مقدس نباید به موضوع اقتصاد مقاومتی، تحکیم بنیان خانواده ها و مواردی از این دست پرداخت. وی تاکید کرد: در حال حاضر فضای ارزشمند و بسیار خوبی در موزه دفاع مقدس فراهم شده که از این فضا آنگونه که شایسته است، استفاده نمی شود.


نوشته های مرتبط


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

برخی از مقالات

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 124
  • دیروز: 234
  • هفته: 4,527
  • ماه: 14,303
  • سال: 72,196