صنایع پایین دستی، مهمترین اقدامی است که باید در کرمان شکل گیرند
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: صنایع پایین دستی، مهمترین اقدامی است که باید در استان از سوی صنایع بزرگ شکل گیرد.
امیر حسنزاده در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان گفت: ۲ مولفه پیشِ روی ما، تولید و اشتغال است و در کارگروه نیز با این نگاه طرحها را بررسی میکنیم.
او بیانکرد: حداقل کار این کارگروه، رفع موانع واحدها است و در کنار آن راهبردهای استان در حوزه اقتصادی و اشتغال هم باید ارائه و طرح شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با بیان اینکه دولت، قوه قضائیه و بسیج مهندسین در استان برای تحقق رشد تولید و اشتغال همگام هستند، تصریح کرد: عزم قوه قضائیه برای کمک به تولید است و بسیج مهندسین نیز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، همراهی دارند.
او بیان داشت: شرکت مس اعلام کرده است که میخواهد به سمت تولید یک میلیون تن کاتد برود؛ اما برنامهای برای صنایع پایین دستی ندارد.
حسن زاده گفت: هم اکنون، ۳۰۰ هزار تن کاتد در کشور تولید میشود که ۲۸۰ هزار تن آن از سوی مس سرچشمه است؛ اما مصرف کشور ۶۰ هزار تن است.
او تاکید کرد: کنگو ۲ میلیون تن تولید کاتد دارد؛ اما این تولید در زندگی مردم کشورش تغییری ایجاد نکرده است و رتبههای برتر ما در تولید گندله و کنسانتره، بدون توجه به صنایع پایین دستی، فایدهای برای اشتغال جوانان ندارد.