کشتار غیرمجاز دام؛ یکی از عوامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1265

کشتار غیرمجاز دام؛ یکی از عوامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه‌کنگو، کشتارگاه‌های شهرستان کرمان با همکاری شهرداری سم پاشی شدند. آمنه زینلی گفت: در فصل گرما، فعالیت کنه‌ها افزایش پیدا می‌کند و خطر انتقال بیماری به انسان از دام‌های آلوده در صورت بی‌احتیاطی در کشتار دام و تماس با ترشحات دام آلوده بیشتر می‌شود. او می‌گوید: با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماری تب کریمه‌کنگو در کشور، شبکه دامپزشکی شهرستان‌کرمان، انجام اقدامات پیشگیرانه را در دستور‌کاردارد و در این زمینه کشتارگاه‌های شهرستان کرمان از جمله کشتارگاه صنعتی‌دام شهرستان و سایر کشتارگاه‌های بخش‌های تحت پوشش شهرستان با همکاری شهرداری  سم‌پاشی شدند. به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان، کشتار غیرمجاز دام یکی از عوامل انتقال بیماری تب کریمه کنگو است؛ بنابراین مردم از این اقدام جدا خودداری کنند. او تصریح کرد: بازرسان شبکه دامپزشکی در صورت مشاهده کشتار در خارج از کشتارگاه دام به شدت با متخلفان برخورد خواهند کرد. به گفته رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم‌پاشی و حمام‌دادن دام‌ها،خودداری از له‌کردن کنه با دست یا روی بدن دام،خودداری از کشتار غیرمجاز و اجتناب از خوردن جگر‌خام و نیم‌پز از جمله نکات پیشگیری از بیماری تب کریمه‌کنگو است. او یادآور شد: به مردم توصیه‌می‌شود برای جلوگیری از انتقال بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، قبل از استفاده از گوشت و جگر، آن‌ها را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 130
  • دیروز: 234
  • هفته: 4,533
  • ماه: 14,309
  • سال: 72,202