۴٧ درصد وسایل نقلیه کشور در سن فرسودگی قرار دارند. ١١ درصد بودجه کشور صرف تصادفات میشود
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: ۴٠ میلیون وسیله نقلیه در کشور وجود دارد، به عبارت دیگر به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه فعال است که ۴٧ درصد این وسایل نقلیه در سن فرسودگی قرار دارند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سید کمال هادیانفر، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی در مراسم افتتاحیه هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با بیان اینکه بیش از ۵٢ میلیون نفر در کشور گواهینامه رانندگی دارند، اظهار داشت: ۴٠ میلیون وسیله نقلیه در کشور وجود دارد، به عبارت دیگر به ازای هر دو نفر یک وسیله نقلیه فعال است که ۴٧ درصد این وسایل نقلیه در سن فرسودگی قرار دارند.
وی ادامه داد: ١۴۴٠ شهر و بیش از ٢٧٠ هزار کیلومتر جاده داریم از این رو با موضوع مهم مدیریت ترافیک مواجه هستیم. امسال ٧ میلیارد تردد در جادهها ثبت شده که نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش داشتهاست.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه موضوع مهم پیشگیری از تصادفات است و دربرنامه هفتم همه دستگاهها مکلف به انجام اقداماتی برای کاهش تصادفات هستند که البته برخی از دستگاهها از آن غافل هستند، گفت: در سال ٨٣ بیش از ٢٨ هزار کشته در تصادفات جادهای داشتیم که اگر با همان روند پیش میرفتیم تا ٣۵ هزار کشته تا به امروز میرسیدیم اما با اقدامات انجام شده این روند کاهش رخ داده به آمار ١٩ هزار نفر در سال گذشته رسیدیم.
وی گفت: در تصادفات ٣۶٠ هزار نفر معلول و مجروح میشوند که حدود ٢٠ درصد افرادی که در تصادفات مجروح میشوند قطع نخاع میشوند.
سردار هادیانفر با بیان اینکه این میزان تصادفات تا 7 درصد به تولید ناخالص لطمه میزند، گفت: حدود ١١ درصد بودجه کشور مصروف تصادفات میشود.
وی ادامه داد: مطالعات ١٣٢کشور دنیا را مورد بررسی قرار دادیم که این مطالعات نشان دهنده این است که ۵ عامل اصلی مدیریت، عامل انسانی، عامل راه، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات بازدارنده میتوانند در تصادفات اثر گذار باشند.