استاندار کرمان: جشنواره ملی نان گام مهمی در ترویج فرهنگ مصرف نان است

منتشر شده در صفحه صفحه نخست | شماره 1788

استاندار کرمان: جشنواره ملی نان گام مهمی در ترویج فرهنگ مصرف نان است
دومین جشنواره ملی نان، ۲۴ تا ۲۷ مهرماه جاری با حضور استان‌های سراسر کشور در محل بوستان مادر کرمان برگزار می‌شود.
محمدمهدی فداکار استاندارکرمان در جلسه هماهنگی برگزاری دومین جشنواره ملی نان گفت: نان قوت غالب ایرانیان است و حجم مصرف آن نسبت به سایر کشورها نیز بسیار بالاست.
او ادامه داد: فرآیند کاشت، برداشت، تولید آرد، افزودنی‌ها و سبوس تا پخت و مصرف نان یک بحث مفصل است که همه این مراحل نیاز به آموزش دارد و جهاد کشاورزی باید بخشی از آموزش‌های لازم را در این زمینه ارائه دهد.
استاندار کرمان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی می‌تواند در آموزش مردم برای معرفی نان برتر نقش مؤثری ایفا کند و از تولید نان تا مصرف و نگهداری آن را آموزش دهند.
فداکار افزود: آموزش به مردم در شناخت نان‌های مفید و سالم، می‌تواند به تغییر ذائقه و علاقه نسبت به نان کمک کند و بازار و شیوه پخت را هدایت نماید.
استاندارکرمان با تأکید بر اهمیت برگزاری جشنواره ملی نان، گفت: فعالان مرتبط با نان و غذا باید در این جشنواره همکاری کنند.
او بر لزوم احترام به نان و ترویج فرهنگ مصرف آن تأکیدکرد و گفت: از طریق مدارس باید فرهنگ‌سازی و آموزش‌های لازم ارائه شود.
استاندارکرمان از لزوم تقویت و معرفی نانوایان فعال سخن گفت و افزود: معرفی نانوایان برتر می‌تواند به ارتقاء کیفیت نان کمک کند.
او با اشاره به اهمیت این جشنواره برای کل کشور گفت: هماهنگی‌های لازم برای دعوت از نمایندگانی از تمام استان‌ها صورت گرفته است.
فداکار به هماهنگی با وزارت‌خارجه برای دعوت از سازمان‌های جهانی اشاره کرد و پیشنهاد داد که از ظرفیت‌های سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) که نمایندگی فعالی در ایران دارد، استفاده شود.
استاندار کرمان افزود: این سازمان با ۸۰ سال سابقه در زمینه تغذیه و گندم، می‌تواند به ثبت این رویداد در تقویم‌های جهانی کمک کند.
مشارکت ۳۰ استان و معرفی ۲۰۰ مدل نان در جشنواره ملی نان
هم‌چنین محسن تویسرکانی شهردار کرمان در این نشست اعلام کرد: جشنواره نان در سال گذشته با بازخورد بسیار خوبی مواجه و بیش از ۹۰ درصد رضایتمندی از آن گزارش شده است.
او از شرکت قطعی ۳۰ استان در این جشنواره خبر داد و گفت: هدف اصلی این رویداد معرفی ۲۰۰ نمونه و مدل از نان‌های مختلف است و همچنین در این جشنواره به موضوعاتی مانند نان‌های آئینی، هیزمی، صنعتی و نان و درمان پرداخته خواهد شد.
تویسرکانی با بیان اینکه برای این جشنواره ۲۰۰ غرفه آماده شده؛ بر لزوم همکاری و هم‌افزایی تمام دستگاه‌های دولتی در زمینه اسکان و سایر موارد مرتبط با جشنواره تأکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

از «کاغذ وطن» بیشتر بدانید :

برخی از نویسندگان

آمار سایت

  • کاربران آنلاین : 0
  • امروز: 9
  • دیروز: 91
  • هفته: 833
  • ماه: 6,300
  • سال: 53,853